Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Керкез: Можем да направим нещо голямо

Душан Керкез
Снимка: БТА

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде специално интервю за Българската професионална футболна лига преди финала за Sesame Купа на България срещу Лудогорец утре.
Керкез няма възможност да присъства на традиционната обща пресконференция на двамата треньори преди срещата, тъй като отборът на Ботев тренира под тепетата и ще пристигне в София късно във вторник вечер.
„Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла. Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем всичко и вярваме, че ние можем да направим нещо добро за нас и за клуба. Знаем, че играем срещу отбор, който е 13 пъти шампион и е фаворит. Ние имаме надежда и вяра в нашия отбор“, каза Душан Керкез.
„Настроението при нас е супер. Всички футболисти и служители в клуба са мотивирани. Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника и ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще бъде резултатът“, допълни треньорът на Ботев.
„Нормално е да не сме фаворити в този мач. Лудогорец играе много добър футбол, печели всички мачове в последно време и разбира се са фаворити. Финалът е финал. Ние знаем, че също имаме качество и можем да направим нещо голямо“, каза още Керкез.
„Всички играчи, на които разчитахме в последно време, са на линия. Всички са готови. Няма наказани, няма контузени, всички на на линия и вървим с пълна мощност“, заяви той.
„Знам, че много фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят, както всеки път. Мога просто да обещая, че всеки от нас ще даде най-доброто от себе си и ще видим какво ще се случи накрая“, завърши Душан Керкез.

По публикацията работи: Светослав Табаков
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна