Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболната легенда Христо Стоичков отново е под прожекторите с биографичната си книга

Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков представя биографията си с лятно турне през юли. Пет български града ще посрещнат футболната легенда, който ще се срещне със свои почитатели, за да представи биографичната си книга „Христо Стоичков. Историята“. След много успешната премиера на официалната му биография в края на миналата година, сега Стоичков ще посети Петрич, Стара Загора, Каварна, Русе и Панагюрище. Издателите на книгата са ангажирали навсякъде едни от най-големите зали, площади и спортни съоръжения, които да поберат всички желаещи да се срещнат със световно известната ни футболна звезда. Не спират и поканите за гостувания зад граница и за срещи с българската общност по света.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кимия Ализаде

Иранката Кимия Ализаде донесе на България европейска титла в таекуондото

Родената в Иран звезда на олимпийското таекуондо Кимия Ализаде донесе европейска титла на България в първото си състезание под български флаг. Наскоро натурализираната иранка завоюва злато в категория до 62 кг на шампионата на Стария континент в..

публикувано на 13.05.24 в 16:07
Рамазанов (синьо трико) срещу Гамкрелидзе (червено)

Магомед Рамазанов спечели пета олимпийска квота за българската борба

Магомед Рамазанов стана петия български състезател по борба, който извоюва квота за олимпийските игри в Париж. В Истанбул той спечели квалификационния си мач на 86 кг свободен стил срещу световния вицешампион Владимери Гамкрелидзе от Грузия в..

публикувано на 12.05.24 в 09:55
Гергана Топалова

Топалова и Нестеров ще играят за титлата на тенис турнири в Швеция и Румъния

Двама българи се класираха за финалите на тенис турнири. Гергана Топалова ще играе за титлата в турнира на клей в Бостад, Швеция, с награден фонд 25 хил. долара. На полуфиналите поставената под номер 2 българка победи Ирина Фетакау от Румъния с..

публикувано на 11.05.24 в 16:01