Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Историческият музей в Ямбол с онлайн ателиета и игри

Снимка: yambolmuseum.eu

Всяка събота от 23 май, Регионалният исторически музей в Ямбол започва да излъчва на електронната си страница тематични ателиета и игри. По време на предаванията под наслов "Четири истории и един музей", зрителите ще научават интересни и малко познати факти от историята на Ямболския край и на страната ни. В образователните предавания участват клубът "Странстващата бъчва", сдружението за исторически възстановки "Чигот", екипите на "Огнено и Светлинно шоу" и на "Small Theatre Company".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

50 родопски чевермета очакват гостите на Фармфеста в Момчилград

В подножието на лесопарка на Момчилград в Родопите се провежда второто издание на Фармфест "Момчилград". Фермерският фестивал предлага на посетителите си вкусни родопски ястия, запознаване с местни животни и породи, демонстрации на занаяти и богата..

публикувано на 25.05.24 в 08:05

Президентът - на посещение в Унгария, открива Българския културно-образователен център

На 25 и 26 май президентът Румен Радев ще бъде на официално посещение в Унгария по покана на президента Тамаш Шуйок. По време на визитата двамата ще открият в Будапеща Българския културно-образователен център, изграден с подкрепата на българската и..

публикувано на 25.05.24 в 07:25

Очаква се слънце и кратки, следобедни превалявания над планините

В събота  минималните температури в страната ще са между 11 и 14°, в София 12°. Сутринта в равнините и котловините ще има мъгли. През деня ще е слънчево. След обяд над планините в Западна и Централна България ще се заоблачи и превали. Максималните..

публикувано на 24.05.24 в 19:50