Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров приключва успешното си турне с три концерта в София

Снимка: Facebook / Lubo Kirov

Любо Киров ще завърши определяното като супер успешно "Турне 2023" с три големи концерта в зала 1 на НДК – на 8, 9 и 10 ноември. Те ще бъдат кулминацията на посетения от над 12 000 души концертен маратон. Чрез напълно разпродадени зали в по-големите градове на България Любо Киров се доказа като един от най-значимите съвременни изпълнители.

"Благодаря на всички, с които изпитахме тази невероятна емоция. Емоция, която ни вдига и ни държи високо по време на всеки един концерт. Нямам търпение да ви видя и в зала 1 на НДК за трите големи концерта. Подготвили сме страхотно шоу. Обещавам след това да си говорим дълго за него", сподели Любо Киров.


С трите концерта в НДК Любо Киров ще заключи една много успешна година, в която той отново присъства в класацията на престижното списание Forbes "Топ 70 на българските знаменитости", спечели редица награди, а албумът му "Целуни ме" стана най-продаван на физически носител албум за 2023 г. От този албум в рубриката Песен на деня слушаме заглавната песен "Целуни ме".

Редактор: Диляна Трачева

Снимки: Facebook / Lubo Kirov



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Здравей"– нещо ново от Мери Бойс Бенд

Шест години след излизането на последния засега албум на Мери Бойс Бенд, озаглавен "Щастливи дни", групата ни казва "Здравей", завръщайки се с едноименната нова песен. За този период самата Мери – Мария Мутафчиева – издаде своя първи..

публикувано на 31.05.24 в 10:15

За 55-и път БНР награждава победителите в конкурса за българска песен "Пролет"

Конкурсът за нова българска песен "Пролет" на БНР се проведе за 55-и път. От създаването си през 1970 г., музикалният форум без прекъсване ежегодно стимулира родните автори и изпълнители да създават нова музика. Наградите, които дава конкурсът, са..

публикувано на 30.05.24 в 10:15

"Вселена" – отново среща музикалните светове на Михаела Маринова и Любо Киров

Две звездни имена от две поколения в българската музика – Любо Киров и Михаела Маринова - се събират отново. За първи път ги чухме заедно през 2020 г. в дуетна версия на вече хитовата песен на  Любо Киров  "Мога". Тя имаше такъв успех, че се..

публикувано на 29.05.24 в 10:15