Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров ще играе срещу Даниил Медведев в Индиън Уелс

Снимка: АП/БТА

Григор Димитров постигна лесна победа с добри отигравания срещу 21-вия в световната ранглиста в мъжкия тенис французина Адриан Манарино. 

Българинът победи с 6:3 и 6:3 за 81 минути и успя да се класира на осминафиналите от "Мастърс" турнира в Индиън Уелс.Димитров вече записа пет победи в пет мача срещу Манарино, като добрата форма на французина не успя да промени изхода от мача.

В сряда Григор Димитров ще се изправи срещу световния №4  Даниил Медведев, който излезе победител от двубоя с американеца Себастиан Корда. В общия баланс руснакът води с 6-3 победи над българина, но Димитров спечели последния сблъсък между двамата на Мастърс турнира в Париж в края на 2023 г.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Денят на детето – слънчев, с максимални температури над 30 градуса

В събота , 1 юни, ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места главно в северозападната половина на страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен..

публикувано на 31.05.24 в 19:40

България днес - 31 май 2024 г.

В последния ден от месец май за тази година в „България днес“ правим мост между децата и българската просвета и история. Ще ви разкажем за добрия пример от едно малко българско градче при отглеждането на най-малките. Ще похвалим заслужено..

публикувано на 31.05.24 в 19:00

Арх. Румен Джагаров реставрира стара къща и се връща на село, като протест срещу демографската криза

5257 населени места има в България, сочи регистърът на НСИ от 2021г. От тях близо 5 хил. са малките населени места, но според статистиката всяка година по едно от селата на България "умира" заради това, че от там си е заминал и последният негов жител. В..

публикувано на 31.05.24 в 11:35