Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В продажба са билетите за "Берое" - "Славия"

Снимка: beroe.bg

„Берое“ пусна в продажба билетите за домакинството си срещу „Славия“. Срещата от VI кръг на efbet Лига е насрочена за 19 август (събота) от 19 ч. и ще бъде предавана пряко в ефира на Радио Стара Загора.

Цената на билета за мача е 15 лв., както в предварителна продажба, така и в деня на срещата, съобщават от клуба. Пропуските за VIP зоната са на цена от 50 лв.  Напомняме, че може да закупите и абонаментна карта за целия сезон. Тази година клубът предлага четири опции, а подробности може да видите ТУК 

Може да закупите своята абонаментна карта от  Официалния фен магазин на „Берое“, който работи от понеделник до петък между 14 и 18 ч. В деня на срещата магазинът отваря 2 часа преди първия съдийски сигнал.

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн ТУК

Билети се продават и на четирите каси на Eventim в Стара Загора:  

Входът за лица до 14 г. и над 70 г. ще бъде безплатен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от ТУК

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (19 август)


По публикацията работи: Десислав Тенев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Силно представяне на колоездачи от „Траяна“

За участия в държавни първенства се готвят възпитаници на клуб по колоездене „Траяна“. В края на следващата седмица в Братя Даскалови предстои първенството за юноши и девойки, а две седмици след това е и първенството за мъже и жени. „В старшата..

публикувано на 09.06.24 в 15:45

Силно представяне на колоездачи от „Траяна“

За участия в държавни първенства по колоездене и триатлон  се готвят възпитаници на клуб по колоездене „Траяна“. В края на следващата седмица в Братя Даскалови предстои първенството за юноши и девойки, а две седмици след това е и първенството за..

публикувано на 09.06.24 в 15:40

Мария Атанасова е 13-та в Европа

На 14 юни клуб „Августа 1992“ ще бъде домакин на турнир „Стара Загора“. Състезанието е за малокалибрен оръжие и ще продължи до 16 юни. Надпреварата е последна проверка преди стартиращото на 28 юни Държавно първенство. След края на турнира и..

публикувано на 09.06.24 в 15:21

Елица Божилова с шанс за евроучастие

Във вторник предстои квалификация за националния отбор по бадминтон във възраст до 15 години, преди участие в Европейското първенство през август в Полша. Възпитаничката на СК „Бадминтон – Стара Загора“ Елица Божилова е с реален шанс за..

публикувано на 07.06.24 в 15:59

Силно представяне на състезатели от „Загора Данс“

Във Велинград тази събота и неделя ще бъде проведен турнир по спортни танци. След две седмици пък в Благоевград предстои друг национален турнир. И в двете състезания ще се представят двойки от клуб „Загора Данс“. „След това ще направим пауза,..

публикувано на 07.06.24 в 15:18

Старозагорска гимнастичка с Купа “България“

В събота от 10.30 часа в залата по гимнастика на стадион „Берое“ ще започне детския турнир „Бързи, смели, сръчни“. Освен възпитаничките на старозагорския клуб „Спортна гимнастика“ в надпреварата ще се изявят и възпитаници на детски домове...

публикувано на 06.06.24 в 10:02

Две отличия спечели колоездач от „Верея“

За домакинство на Държавен шампионат по колоездене при юноши младша възраст се подготвят в старозагорския клуб „Верея“. Надпреварата ще бъде в Братя Даскалови на 15 юни. „От цяла България ще вземат участие“, прогнозира пред радио „Стара Загора“..

публикувано на 05.06.24 в 16:04

Силно представяне на грация от „Елит“

За участие в два турнира в Пловдив се подготвят възпитаничките на клуб по художествена гимнастика „Елит“. Първото състезание е тази събота и неделя, за приз „Мария Петрова“. Седмица по-късно е турнирът на клуб „Спартак“. На 21 юни предстои..

публикувано на 05.06.24 в 15:46

Бронзов медал на Балканиада извоюва старозагорски джудист

В черногорската столица Подгорица бе проведена Балканиада по джудо за кадети. Възпитаникът на старозагорския клуб по джудо „Недьо Ранчев“ Добромир Иванов завърши трети в своята категория до 90 кг. „Добромир се представи отлично, много съм..

публикувано на 05.06.24 в 14:42

Богата спортна програма в Стара Загора през юни

Началото на месец юни започва отново със спортни емоции в Стара Загора. Градът ще бъде домакин на редица събития, които ще съберат участници от различни възрасти и спортни дисциплини, съобщават от пресцентъра на община Стара Загора. Над 100 малки..

публикувано на 05.06.24 в 12:59