Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хотелиери предлагат намаления за почивски по морето през септември

Снимка: БГНЕС

Цените за почивка на море падат значително от началото на септември. Атрактивни оферти на по-ниски цени се предлагат по цялото южно Черноморие.  В Слънчев бряг и Поморие намаленията са от 10 до 50%. 

В Слънчев бряг все още има почиващи руснаци, англичани и германци, но усилията през септември са насочени изключително към това да бъде спечелено вниманието на българския турист, каза хотелиерът Диана Колчева:

В момента вървят варианти примерно "Платете 5, останете 7" или "Платете 10, останете 14 нощувки" в големите онлайн резервационни системи. Също сума от 30 до 50% намаление.

Туристическият сезон в Поморие ще продължи поне до края н а септември. Градът освен морска почивка предлага и СПА и балнеотуризъм.  Хотелиерите и тук предлагат намаление и засега те са от 10 до 20 на сто, коментира Антон Тръпков, собственик на 4-звезден СПА хотел.

"Цените на пакетните услуги в момента варират около 350 до 400 лева на човек. Един такъв пакет, 5-дневен , е с 15-20% надолу. Говорим за пакети, които са с включени закуска и вечеря с, с две СПА процедури на ден."

Към края на месеца се очакват на места да има намаления и до 50%.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44