Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наркотици са иззети при семеен скандал в Сливен

Снимка: Радио ВИДИН

Наркотици са иззети при семеен скандал в Сливен. Мъж на 20-години е задържан с наркотици в центъра на града, а в Нова Загора е задържан 25-годишен мъж за нарушаване на съдебна заповед за доближаване до бившата му приятелка. 

На сигнала за  семеен  скандал в Сливен, който възниква тази сутрин около 4.00 часа, между 33-годишен мъж и 34-годишната му съпруга се отзовават два полицейски патрула. В хода на работата мъжът предава кутийка, съдържаща кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Задържан е за 24 часа. 

По-рано в центъра на Сливен е задържан 20-годишен мъж у когото са намерени опаковки с вещества, реагиращи положително на теста за наркотици. По двата случая са образувани досъдебни производства.  В Нова Загора е задържан 25-годишен мъж, който е нарушил съдебна заповед, с която му се забранява да доближава на по-малко от 100 метра 22-годишна жена, с която са имали съвместно съжителство. 

 Мъжът е задържан за 24 часа. За случая е уведомена Районна прокуратура-Сливен.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Задържаха американец, шофирал с 2,98 промила на АМ „Тракия“

Американски гражданин е задържан за шофиране след употреба на алкохол, съобщават от полицията. Той се е движел по АМ „Тракия“ в посока София, когато е катастрофирал в района на 331 км. Американецът е пребиваващ продължително в Бургас. При катастрофата има нанесени само материални щети. Мъжът е тестван за употреба на алкохол, като..

публикувано на 14.05.24 в 09:13
Пастор Даниел Хъл в съда в Сливен

Пореден опит за старт на делото срещу пастора Даниел Хъл в Сливен

За пореден път в Районен съд Сливен започва разпоредителното дело срещу   британския пастор Даниел Хъл,  обвинен в блудствени действия с 14 малолетни и непълнолетни. Делото е насрочено за 10.00 часа. Всички съдии от наказателната колегия на Районния съд направиха отводи по делото от миналата година до месец март т.г. През 2019 година Даниел Хъл бе..

публикувано на 14.05.24 в 08:25

Започва делото за смъртта на двамата бургаски полицаи, пометени от автобус с мигранти

Разпоредително заседание по делото срещу сирийския гражданин Омар Аднан ще се проведе в Бургаския окръжен съд.  Той е обвинен за смъртта на двама бургаски полицаи, а престъплението е квалифицирано като умишлено. Аднан е шофьорът, който блъсна патрулна полицейска кола на кръстовище в морския град, с автобус превозващ 47 мигранти.  Фаталният инцидент,..

публикувано на 14.05.24 в 08:20
снимката е илюстративна

Заради катастрофирали камиони затвориха пътя Петолъчката - Лозенец

Затворен за движение е пътят Петолъчката- Лозенец заради катастрофа между два тежкотоварни автомобила. Движението се пренасочва през автомагистрала "Тракия". Сигналът за инцидента е постъпил преди 9.00 ч. Леко е пострадал един от шофьорите Настанен е за лечение в ямболската болница. 

публикувано на 13.05.24 в 11:24

Пожар избухна на лодка край "Сарафово"

Пожар горя на лодка, намираща се на сух док в пристанище "Сарафово", съобщават от полицията. Сигналът е получен снощи около 20:50 часа. Лодката е собственост на 63-годишен бургазлия. Вследствие на пожара вътрешната конструкция на лодката е унищожена, като изпепелени са и намиращите се в нея вещи.  О гънят е потушен от един противопожарен..

публикувано на 13.05.24 в 08:22

Пожар е избухнал в автосервиз в Ямбол

Пожар е избухнал в автосервиз в бившето предприятие "Тонзос" в Ямбол. Сигналът е подаден около 15:40 часа днес. Три противопожарни автомобила и екипи огнеборци са в мястото.  Огънят е локализиран, гасенето продължава и към момента. По първоначална информация няма пострадали. Причините за пожара са в процес на изясняване.

публикувано на 12.05.24 в 16:49
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

МВР: Значителен спад на броя на шофьорите, употребили алкохол и наркотици

Има проблем с намирането на терени, на които МВР да съхранява автомобили, отнети от пияни и дрогирани водачи. Това заяви пред журналисти в София вътрешният министър Калин Стоянов: "Имаме значителен спад на броя на установените шофьори, които си позволяват да управляват моторни превозни средства след употреба на алкохол и наркотици! Да, има проблем с..

публикувано на 10.05.24 в 15:09