Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЧРД, Теди Кацарова! Продължавай да ни вдъхновяваш!

| обновено на 29.03.24 в 09:12 | Интервю
Теди Кацарова
Снимка: БГНЕС

На днешния 29 март в София се ражда една певица, която обгръща сърцата на слушателите си в топлина и утеха, а нейните песни са като слънце, озаряващо с нежност и красота.

Това е Теди Кацарова – артист с дарба да разтваря душата си пред публиката и да я запълва с изобилие от емоции. 

В интервю за предаването "Нашият ден" Теди споделя някои своите лични радости и вълнения. Тя разкрива, че започва всеки ден с любимия човек до себе си. Нейният партньор дори се премества от далечната Чехия, за да бъде с нея в България, което за мнозина е "геройство". 

Рожденият ден винаги е бил специален за Теди. Тя споделя, че обича да празнува и да се събира с любимите си хора. Пандемичната обстановка променя нейните навици, но напомня за важността на общността и подкрепата.

Теди споделя и виждането си за връзката между храната и семейството. Тя припомня, че трапезата е важен елемент от българската култура и общуване. В свят, в който технологията понякога изолира, трапезата може да бъде място за споделяне на важни моменти и връзка с близките.

Четенето е друга страст на Теди, която тя признава като връзка с истинската си същност и способността да се откъсне от виртуалния свят на телефоните. Нейният съвет към всички е да отделят време за себе си, за да се възстановят и рефлектират върху живота си.

Спомените от детството на Теди, когато нейните рождени дни са били пълни с радост и топлина, я връщат към вълшебни моменти на безгрижие и обич. Тя споделя, че винаги са отбелязвали празниците с голямо участие на семейството и приятелите.

Завършвайки интервюто, Теди разкрива същността на последния си албум – "Любов в тъмнина", песните, към който са създадени в периода на пандемията и носи послание за важността на музиката и любовта. Тя споделя, че един от нейните най-щастливите моменти е да пее на сватби.

Нашите пожеланията към Теди са да продължи да вдъхновява хората с музиката си и да им дарява моменти на красота и емоция. Нейните дни да продължават да бъдат източник на вдъхновение, нежност и доброта за всички, които я обичат и ценят.

Чуйте разговора в звуковия файл.


По публикацията работи: Зоя Димитрова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна