Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Генералният директор на БНР Милен Митев получи отличие от медийната компания "К и П Адвъртайзинг"

Генералният директор на БНР Милен Митев получи награда от медийната компания "К и П Адвъртайзинг", която представи списанието "София и Софийска област - бизнес, култура, туризъм".

"Нашата медия издава две списания - "Дестинация България" и "София и Софийска област - бизнес, култура, туризъм". В първото издание се стараем в туризма да покажем всичко онова, което има в България, а в това издание се стараем да покажем онова, което се случва в София и Софийска област. Поканени са кметове, за да разкажат всичко онова, което искат да направят от тук насетне в своя район, съответно община, за да може да я популяризират, за да може повече хора да посещават, за да може инвеститорите да се заинтересуват от техните места и всичко онова да се случи в посока жизнения стандарт на населението на района", казва Поли Иванова.

Генералният директор Милен Митев поздрави екипа на медията за ентусиазма.

"Аз наистина много се радвам, че продължава да има хора като екипа на това спасание, които с много ентусиазъм, въпреки ограничените ресурси, въпреки всички затруднения, с които се сблъскват, продължават да работят, за да представят България и София в позитивна светлина."


На представянето на списанието бяха отличени кметове на райони в София и кметове на Софийска област заради постиженията в работата им. Сред тях беше и кметът на район "Изгрев" Делян Георгиев.

"Това е една прекрасна инициатива, която иска да покаже работата на кметовете, хората които сме най-близо от изпълнителната власт до гражданите. Стараем се през годините, всеки дава всичко от себе си, за да подобрим местата, които ръководим, гладовете, селата, районите в София и в страната. Това е едно признание, тъй като малко се знае за работата на кметовете. Хората много очакват от нас и ние трябва да оправдаваме тези очаквания."

Повече чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна