Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

УЕФА сложи край на перипетиите с мача България-Унгария

Снимка: Facebook /Национален Стадион Васил Левски

След безпрецедентното решение на община Пловдив, да наруши предварителното споразумение за използване на стадион “Христо Ботев“ и да откаже на националния ни отбор да проведе мача си от европейските квалификации на съоръжението, днес УЕФА разпореди двубоят между България и Унгария да бъде изигран на Националния стадион "Васил Левски“ в София, на 16 ноември при закрити врата, съобщиха от Българския футболен съюз.

“Трагикомедия – така може да се определи казуса с мача Унгария - България и неяснотата къде ще се играе срещата два дни преди датата”, реагираха унгарските медии.

Междувременно, спортният министър Димитър Илиев разпореди незабавно да се предприемат мерки националният ни стадион да бъде подготвен да приеме отборите на двете страни.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Боряна Калейн

Три златни и един сребърен медал за Калейн и Николова на финалите на Европейската купа в Баку

Четири медала завоюваха българските състезателки на финалите на отделните уреди на първата Европейска купа по художествена гимнастика, която се провежда в Баку. Боряна Калейн спечели златен медал на топка и на лента, както и сребърен на обръч, а..

публикувано на 05.05.24 в 12:26
Стилияна Николова

Стилияна Николова спечели Европейската купа в Баку

Стилияна Николова спечели златния медал в многобоя на първата Европейска купа по художествена гимнастика, която се провежда в Баку. Боряна Калейн остана четвърта след неточности на лента. Състезанието се провежда по нови правила, според които..

публикувано на 04.05.24 в 14:25
Боряна Калейн

Калейн и Николова с второ и трето място в квалификациите на Европейската купа в Баку

Боряна Калейн завърши на второ място, а Стилияна Николова е трета в квалификациите на Европейската купа по художествена гимнастика в Баку. Най-много точки събра италианката София Рафаели. Състезанието се провежда за първи път в историята на този..

публикувано на 04.05.24 в 09:32