Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бургазлията Калоян Николов на финала на "Гласът на България"

| обновено на 04.12.22 в 08:18
Снимка: bTV

Бургазлията Калоян Николов се изправя тази вечер във финален сблъсък за победа в „Гласът на България“.  Пред БНР Бургас той коментира, че няма време да осмисли факта, че е финалист, заради тежките репетиции през последните седмици. 

"Усещането е неописуемо след всички репетиции, подготовки дори как да ми стои косата и брадата да е изправена, до изпипване на музикалното оформление на парчетата."

Калоян издаде, че на финала, освен шестимата финалисти ще се качат и други обичани музиканти. С тях ще направят и дуетни изпълнения. 

Бургазлията е в отбора на Любо Киров. Според него, именно на него дължи успеха си да стигне до финала на шоуто. 

"Той ми даде шанс да покажа малко повече от себе си. Или пък най-после съм се научил да пея. Надявам се до сега да съм бил недооценен и това да ми е попречило предните пъти. Това ме кара да надграждам себе си все повече."

Като потвърждение на таланта му, негови изпълнения бяха оценени от световния формат и бяха класирани в топ 10 на най-добрите


Публиката на музикалния формат вече отбеляза приликата с актьора Джейсън Момоа. 

"Ласкае ме до някаква степен. Но това не е търсено, опитвам се да пробия със собственото си име. Така ми е удобно с тази визия, с времето визите се препокриха. Надявам се след "Гласът на България" да няма българският Джейсън Момоа, а Гласът на България - Калоян Николов."


Бургазилята ще има нужда от подкрепата на публиката, за да спечели шоуто тази вечер.

"Много ще се радвам да ме подкрепите. Имам нужда от помощ, за да стана победителят на "Гласът на България" 2022"


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

В събота започва Burgas Open Fest

На 8 юни (събота) от 18:00 часа, дворът на НХК ще бъде домакин на тазгодишното издание на Отворен фестивал Бургас (Burgas Open Fest). Събитието е насочено към любителите на музикалното и визуално изкуство и обещава разнообразна и вълнуваща програма, съобщи Община Бургас.  На входа посетителите ще имат възможността да разгледат фотоизложба и базар за..

публикувано на 03.06.24 в 11:11

Антоанета Добрева - Нети гостува с моноспектакъла си "Глас" в Бургас

Антоанета Добрева - Нети влиза в ролята на дубльорката на Мария Калас в първия си моноспектакъл "Глас" от Елена Алексиева. Премиерата беше в началото на месец март в Театър "Българска армия". Режисьор на спектакъла е Ивайло Христов, а музиката – на Добрин Векилов-Дони. "Глас" е първият моноспектакъл, изигран от жена в историята на Театъра на..

публикувано на 03.06.24 в 10:50

Нестинарски игри в село Българи отбелязват Деня на св. св. Константин и Елена

С нестинарски игри село Българи ще отбележи Д еня на св. св. Константин и Елена по стар стил днес и утре, съобщи кметът на Царево Марин Киров. От общината са организирали много богата фолклорна програма, чийто акцент ще е автентичната странджанска музика.  "На сцената ще излязат прочутите певци Манол Михайлов, Костадин Михайлов, Златка..

публикувано на 03.06.24 в 10:36

Балетният спектакъл "Сънят на Пилат" гостува на бургаска сцена

Балетният спектакъл "Сънят на Пилат" гостува днес на сцената на Бургаската опера. Държавна опера-Стара Загора ще представи танцовата мистерия по музика на Стефан Димитров и хореографията на Василий Медведев. Балетната трупа е под ръководството на примабалерината, хореограф и педагог Силвия Томова. В спектакъла участват още хорът и оркестърът на..

публикувано на 03.06.24 в 09:30

Изложбата "Пробуждане между редовете", родена от истории за женската сила, гостува в Бургас

Със силно послание и многообразие от художествени стилове изложбата “Пробуждане между редовете” ще срещне жителите и гостите на Бургас с въздействащото изкуство на 23-ма български артисти, вдъхновени от женската сила. Tе разгръщат  своя визуален прочит на 30 истории, написани от общността на Жените Survivors.   Експозицията се реализира с..

публикувано на 03.06.24 в 09:10

Над 500 участници събра „Върбова свирка свири” в Болярово

Четиридесет първи награди, единадесет втори и петнадесет трети награди. Това е решението на журито с председател Калинка Згурова и членове проф. Николай Ников, певеца Манол Михайлов и хореографите Румен Тодоров и Петър Димитров от 24-тия Национален детски фолклорен събор „Върбова свирка свири” в Болярово. И не защото участниците се представиха предимно..

публикувано на 02.06.24 в 16:48

Американският писател Доминик Карильо гостува в Бургас

Американският писател Доминик Карильо  ще представи романа си „Acts of resistance” /”Актoве на съпротива”/ пред участници в Международния младежки литературен фестивал „Приятелството - смисъл и спасение”, организиран от Центъра за еврейско-българско сътрудничество „Алеф”. „Acts of resistance” е посветен на спасяването на българските евреи от..

обновено на 02.06.24 в 09:28