Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рокади в данъчното:

НАП-Бургас е с нов директор

Кирил Пологов е новият директор на ТД на НАП в Бургас, потвърдиха от приходната агенция. Заповедта за назначението е подписана вчера от Румен Спецов. 

Служител с дългогодишен опит,  Пологов бе заместник- териториален директор.

Досегашният шеф на данъчното Татяна Кънчева е назначена за директор на Дирекция „Събиране“, а  Светослав Синков, който оглавяваше дирекцията до момента ще бъде неин заместник.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Разкриват временен консулски отдел на Чехия в Бургас за сезона

Областният управител на област Бургас проф. Мария Нейкова прие Посланика на Чешката Република в България Н. Пр. Мирослав Томин, придружаван от Почетния Генерален консул на Чешката Република за Варна, Бургас и Добрич – г-жа Зденка Боевова. По време на разговора бе заявена и от двете страни готовност за съвместна работа в посока задълбочаване..

публикувано на 30.05.24 в 16:37

В началото на юни „Алеф” награждава победителите в литературния конкурс

На 1 юни на официална церемония Център „Алеф” ще награди победителите в XI Единадесетият Международен литературен ученически конкурс „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена”. Церемонията по награждаване ще започне в 18 часа в Културен дом НХК. Стойността на човешкия живот и цената, която нашите предци са били готови да платят за..

обновено на 30.05.24 в 16:25
снимката е илюстративна

Сливен търси пари за възстановяването на пет войнишки паметника

Област Сливен ще кандидатства за финансиране от държавния бюджет за ремонти и възстановяване на пет войнишки паметника в населени места в общините Сливен и Нова Загора. Това е решено на заседание на Областната комисия „Военни паметници“.  Община Сливен кандидатства за ремонт на четири паметни плочи на обща стойност близо 6 хиляди лева в селата..

публикувано на 30.05.24 в 15:02

Акция за събиране и рециклиране на опасни отпадъци за пръв път в Ямбол

Кампания за събиране на опасни битови отпадъци се провежда днес в Ямбол. В мобилен пункт се приемат лекарства с изтекъл срок на годност, пестициди и различни видове препарати. Кампанията се провежда за пръв път в Ямбол, но в нея се включват много граждани, каза Марияна Тодорова, която прима от сутринта отпадъците: "На този етап добре, хората..

публикувано на 30.05.24 в 12:36

Предстои основен ремонт на улица в село Мъглен

Общинският съвет в Айтос единодушно гласува предложението на кмета Васил Едрев, общината да кандидатства с проект за основен ремонт на част от улица №20 в село Мъглен.  С решението, Общинската администрация получи картбланш да кандидатства с проекта за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Стратегията за Водено от общностите местно развитие..

публикувано на 30.05.24 в 12:32

Площад „Св.св. Кирил и Методий“ в Поморие става пешеходна зона

От утре  площад „Св.св. Кирил и Методий“ ще е затворен за движение на пътни превозни средства и става част от пешеходната зона на гр. Поморие. Налага се промяна в маршрутните разписания на градския транспорт с линии № 1, № 2 и № 4, както следва: - До 17:00 часа автобусите ще се движат по сегашния си маршрут (крайна спирка „Руски паметник“), като..

публикувано на 30.05.24 в 11:00

С 65 000 лева чистят речни корита и дерета в сливенски села

Около 65 хиляди лева предвижда да отпусне Община Сливен за намаляване на риска от наводнения и предотвратяване на преливането на водни обекти в населените места. Средствата ще бъдат използвани за премахване на растителност, изнасяне на отпадъци, за укрепване и оформяне на бреговите ивици. Работна група, назначена от кмета Стефан Радев, през февруари..

публикувано на 30.05.24 в 09:42