Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 1 и 2 май:

Ремонтират част от ул. „Георги Калоянчев“, спирка „Велека“ няма да се обслужва

Снимка: Радио Видин

На 1 и 2 май, за времето от 08.00 до 20.00 ч., ще бъде променена организацията на движението за извършване на ремонтни дейности на пътното платно на ул. „Георги Калоянчев“, в участъка от ул. „Петко Задгорски“ до ул. „Димитър Аврамов“, като отсечката ще бъде затворена за автомобили, съобщи Община Бургас. През двата дни маршрутът на автобусите по линия Б1 ще бъде променен, както следва:

- От Терминал „Изгрев“ в посока Терминал „Меден рудник“ - автобусите по линията ще се движат от Терминал „Изгрев“ - ул. „Акве Калиде“- ул. „Димитър Аврамов“ – бул. „Никола Петков“ - по маршрут до Терминал „Меден рудник“.

- От Терминал „Меден рудник“ в посока Терминал „Изгрев“ - автобусите по линията ще се движат по маршрут до бул. „Никола Петков“ - ул. „Димитър Аврамов“ - ул. „Акве Калиде“ - Терминал „Изгрев“.

За пътниците е важно да знаят, че спирка „Велека“ няма да се обслужва, а ще се ползва спирката на линия 11 – „Изгрев, бл.40“.

След приключване на ремонтните дейности маршрутът на линиите ще бъде възстановен.


По публикацията работи: Свобода Атанасова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургазлия събира телефони, за да дари на деца в нужда

Доброто е заразно, в това се убеждава бургазлията Иван Димитров. Той събира стари мобилни телефони, за да ги дарява на деца в нужда. Комуникацията в днешно време е всичко, но струва пари, а не всички разполагат с такива. Тук се намесва Иван, който си партнира с Центъра за обществена подкрепа Бургас и фондация "Подай ръка", за да помага на..

публикувано на 22.05.24 в 10:35

ООН: Да спрем загубата на животни, растения и микроорганизми

Призив към всички нас да спрем загубата на различни видове животни, растения и микроорганизми отправят от ООН във връзка с днешния Международен ден на биологичното разнообразие. Според специалисти загубата на биоразнообразие е най-голямата заплаха за живота на земята. "Бъди част от плана" е темата тази година на Международния ден на..

публикувано на 22.05.24 в 08:27

Заради ВиК ремонт ограничават движението по кръстовище в Бургас

Затваря се кръстовището, образувано от ул. „Велико Търново“ с ул. „Юрий Венелин“ от 8:30 часа днес до 17 часа утре /23 май/.  Въвежда се временна организация на движението в района.  Причината е възстановителни дейности на съществуващ водопровод. 

публикувано на 22.05.24 в 07:46

Без вода остава Поморие днес

Без вода ще остане град Поморие днес. Заради ремонт на главния довеждащ водопровод водата в морския град ще бъде спряна от 08:00 до 18:00ч.  От дружеството Водоснабдяване и канализация в Бургас информират, че за 15 часа без вода ще останеш поморийското село Козичено.  Водата там ще бъде спряна от 18:00 до 09:00 часа на 23 - и май. Днес от..

публикувано на 22.05.24 в 07:29
снимката е илюстративна

Ден на траур в Царево заради кончината на отец Стоян

Напусна ни ставрофорен иконом Стоян Василев, който дълги години служеше на миряните в Царево. Новината потвърди пресцентъра на Общината.  "Кончината на отец Стоян е огромна загуба за православната ни общност.  С всеотдайното си духовно служение на Бога и на Православието отец Стоян се утвърди и като крепител на жителите на община Царево.  Бог да..

публикувано на 21.05.24 в 16:11

"Мисис Бургас" с благотворителна кампания за двойки с репродуктивни проблеми

Благотворителна кампания „Нов живот“ ще стартира в Бургас на 1 юни. Събитието е организирано от Мисис Бургас, в партньорство с търговския център в "Изгрев" ,и със съдействието на Община Бургас и Фондация "Искам бебе".  Благородната кауза цели да подкрепи семейства с репродуктивни проблеми. Събитието ще бъде част и от тематичния Fun&Sun Уикенд в морския..

публикувано на 21.05.24 в 12:50