Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С четири медала се окичиха състезателите на "Арда бокс" в Петрич


Състезателите от "Арда бокс" се завърнаха с четири медала от първия кръг на Държавното лично първенство за ученици от 12 до 14 години, валидно и за Купа "България", който се проведе в Петрич. В категория до 80 кг Ердоган Джингиз и Емир Младенов до 62 кг се окичиха със сребърни отличия, а Сюлейман Мукатес до 65 кг и Емир Касаб до 56 кг - с бронзови. Подробности от треньора Стоян Узунов:


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

платена публикация
Бойко Борисов: Кърджали ще има обходен път

Етническата толерантност  в този регион трябва да бъде издигната в култ, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти и членове на партията в Кърджали. “Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и впоследствие в партиите. Аз съм сигурен, като видях и водача на ДПС, като гледам и нашия водач, спокойно мога да кажа, Кърджали ще..

обновено на 19.05.24 в 17:06

Почитаме жертвите на ХИВ/СПИН с бдения

От 20:00 ч. до 21:00 ч. днес във всички 28 областни града на страната ще се проведе вечерно бдение по случай Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН. На ключови места в градовете ще бъдат запалени чаени свещи, които ще бъдат поставени във формата на панделка - символ на борбата с ХИВ/СПИН. Това съобщават от пресцентъра на..

публикувано на 19.05.24 в 17:05

Биология и английски език са най-предпочитани в матурите по избор

Най много зрелостници в Кърджали са предпочели биология и здравно образование за втората матура по предмет по избор, съобщи в ефира на БНР Радио Кърджали Ангелина Костова, началник на РУО в Кърджали. Биология и здравно образование е избрана от 314 зрелостници. Следват английски език ниво В 2 и В3, избор на 233 завършващи. Останалите предпочитания..

публикувано на 19.05.24 в 12:15
Огнено шоу за Европейската нощ на музеите в Хасково

Огнено шоу остави без дъх хасковлии в Нощта на музеите

Огнено шоу в лапидариума на Регионалния исторически музей в Хасково предизвика истински фурор сред десетките гости. Пърформънса с факли продължи около 10 минути и остави без дъх зрителите. Това беше куолминацията в програмата за Европейската нощ на музеите в Хасково. В 22:25 ч. започна огненото шоу.  Преди това бе излъчен филма „Родени от..

публикувано на 19.05.24 в 11:34

Цените на основните храни се повишават, краставиците и доматите по-евтини

Повишение на цените на някои основни хранителни стоки, плодове и зеленчуци на борсите в страната отчита Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ) в седмичния си бюлетин, предаде БТА. Краставиците поевтиняват с 5,1 на сто, като тези от внос се продават по 2,24 лева за килограм, а оранжерийните - по 2,79 лева за килограм. Цената на..

публикувано на 19.05.24 в 09:57

Медиана: ГЕРБ-СДС печелят изборите, "Възраждане" са втори

Изследване на агенция "Медиана" отрежда на ГЕРБ-СДС първа позиция при избори днес и им дава сериозна дистанция пред всички останали - 27,5% от заявилите, че ще гласуват биха дали гласа си за коалицията, предаде БНР. Втори вече са "Възраждане" с 15,7%. ПП-ДБ са на четвърта позиция с 13,7% след ДПС (14,2%). Сигурни за присъствието си в следващия..

публикувано на 19.05.24 в 09:44

Облачно и дъждовно

През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, предимно значителна и на много места от запад на изток ще превали краткотраен дъжд.  На места в планинските райони от западната половина на страната валежите ще са временно интензивни, а в Югозападна България е възможно и да прегърми. Максималните температури ще са предимно между 21° и 26°, в София -..

публикувано на 19.05.24 в 08:25