Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ерол Мюмюн: Нека има мир, спокойствие и топлина за всеки дом

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн и Общинският съвет поздравяват християните в общината с Възкресение Христово!

На този светъл празник, приемете нашите най-искрени благопожелания за здраве, щастие и много късмет!

Нека има мир, спокойствие и топлина за всеки дом!

Нека този голям християнски празник да бъде едно светло и ново начало!

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Ангел Кунчев

Във всички области на страната има случаи на заболяване от коклюш

Към момента случаите на коклюш в България са около 1300. Едва 100 от заразените са в болница, а нови смъртни случаи няма. Това съобщи главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Според Кунчев мерките, които бяха взети - за намаляване на възрастта на имунизиране и възможността да бъдат имунизирани бременните жени, започват да дават своето..

публикувано на 25.05.24 в 19:13

Два хеликоптера пръскат срещу марокански скакалци в Чернооченско (видео)

Започна двудневно пръскане със селскостопанска авиация срещу вредители на марокански скакалци в 8 чернооченски села. Мярката е във връзка с обявен от Министъра за земеделието и храните каламитет - масова поява на марокански скакалци. Тя е с цел овладяване популация на вредителите и превантивни мерки срещу щети за имуществото и икономиката..

публикувано на 25.05.24 в 09:45

Приключва процедурата по удостоверяване на машините за вота 2 в 1

Днес Министерството на електронното управление приключва процедурата по удостоверяването на машините за изборите на 9 юни. В процеса на проверка на софтуера и хардуера им участваха Институтът по метрология и Институтът по стандартизация. Днес започва процедурата по доверено изграждане на софтуера, който ще се инсталира на машините..

публикувано на 25.05.24 в 09:19

Времето в събота - слънчево, температури до 28 градуса

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над планинските райони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и в Източна България - умерен вятър от..

публикувано на 25.05.24 в 07:49

20 плажа в Северна Гърция са отличени със "син флаг"

Гърция притежава 15% от най-чистите плажове по света, отличени с т.нар. "Син флаг". Общо 625 плажа на Гърция получават престижната награда "Син флаг". Картата на гръцките "Сини плажове" показва, че най-голям брой ваканционни дестинации, отговарящи на най-високите изисквания за опазване на околната среда и безопасност, се намират на..

публикувано на 25.05.24 в 07:41

Специалната стипендия „Кърджали” получиха петима зрелостници

По повод 24 май петима зрелостници от община Кърджали бяха отличени със специалната стипендия Кърджали. Те получиха своите грамота, плакет и статуетка за най-изявени абитуриенти през 2024 година от кмета на Кърджали Ерол Мюмюн по време на тържеството пред Паметника на освободителите. Стипендията получиха Мелин Вели, ученика от XII клас  в СУ „Йордан..

публикувано на 24.05.24 в 15:00

За първи път Стопанската камара в Кърджали награди изявени ученици и учители за 24 май

Тази година за първи път по случай 24 май Българската стопанска камара – Кърджали награди изявени учители и ученици от община Кърджали. Бяха връчени три награди, а те са за Димитрия Христова – старши учител в Професионална гимназия по икономика ,,Алеко Константинов”, Суде Халибрям – ученичка от 12 клас в Професионална гимназия по икономика ,,Алеко..

публикувано на 24.05.24 в 14:35