Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Всеки от нас е собственик на компания "Аз" ЕАД

Personal branding /личностно представяне/ е още една чуждица, която навлиза в България с пълна сила. Американският писаел Том Питърс за пръв път използва този термин. Публикацията му започва така: Независимо от възрастта, независимо от поста, независимо от работната среда, в която се намираме в момента, всички ние трябва да разберем значението на брандирането. Ние самите сме директори на собствените ни компании „Аз" ЕАД. А, за да се задържим в бизнеса днес, най-важната ни задача е, да управляваме правилно маркетинга на бранда наречен „Ти“.

Павел Хаджиев, мениджър подбори в една от най-големите HR компании в България, е категоричен, че още в училище, още в средното образование на учениците трябва да бъде обяснено, че те не придобиват знания като самоцел, а заради това да бъдат подготвени по-добре за пазара на труда.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Радослав Бимбалов: Политиците изместват важните теми много успешно

Политическата ни система не си е взела правилните поуки, дори и от съвремието, не само от историята, каза пред Радио София писателят и експерт по комуникации Радослав Бимбалов. „Резултатите ясно показват – първо, че гласоподавателите трайно са се отказали от интерес към управлението на страната и своя контрол върху това управление, защото..

публикувано на 10.06.24 в 10:16
Светлин Тачев

Светлин Тачев: Гражданите не намират алтернатива и затова не гласуват

По-малки политически формации са с добър резултат на тези избори заради ниската избирателна активност, коментира пред Радио София Светлин Тачев от "Галъп интернешънъл болкан", социологическата агенция, с която БНР работи на изборите 2 в 1. „Колкото по-малко хора гласуват, толкова повече бариерата за влизане в Народното събрание, по абсолютен..

публикувано на 10.06.24 в 09:32

7 партии в новото Народно събрание, при обработени 50.96% протоколи

Седем политически партии и коалиции ще влязат в 50-тото Народно събрание, показват междинни данни на Централната избирателна комисия при обработени 50,96% от секционните избирателни протоколи. Това са ГЕРБ-СДС, ДПС, ПП-ДБ, "Възраждане", БСП за България, ИТН и ПП "Величие". Коалицията ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в проведените..

публикувано на 10.06.24 в 09:09

Жълт код за горещо време в цялата страна, в София - около 34°

Днес ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа слаб до умерен вятър от южната четвърт, съобщиха от НИМХ. След обяд ще е горещо с максимални температури между 33° и 38°, на места в Горнотракийската низина и по-високи, в София - около 34°. Заради очакваните високи температури  за понеделник е обявен жълт код за горещо време в цялата страна. Над..

публикувано на 10.06.24 в 07:35
Атанас Радев

Атанас Радев: Изходът от ситуацията е създаване на правителство с широка подкрепа

Сега големият въпрос е коя политическа партия ще бъде втора, коментира пред Радио София политологът Атанас Радев. „Кирил Петков излезе със свой пост и каза, че няма да се коалира с ГЕРБ и с ДПС. Оттам нататък остава въпроса и не може да се отрече, че ГЕРБ успяват да балансират в такива кризисни ситуации“, каза Радев. Той коментира и..

публикувано на 09.06.24 в 23:33
Доц. Иво Инджов

Доц. Иво Инджов: 33% избирателна активност е дъното, което достигат българските парламентарни избори

Най-голяма тревога на тези избори буди рекордно ниската избирателна активност, коментира пред Радио София доц. Иво Инджов - експерт по политически комуникации. „33% избирателна активност е дъното, което достигат българските парламентарни избори. Тя може малко и да нарасне, но със сигурност се очертава да бъде под 2,5 млн. души отишли до..

публикувано на 09.06.24 в 22:26
Светлин Тачев

Светлин Тачев: Трудно може да се състави правителство без нови преговори

Ниската избирателна активност е нов антирекорд, което е червена лампа, че явно гражданите са изморени и политическите формации няма какво ново да им предложат, коментира пред Радио София Светлин Тачев от "Галъп интернешънъл болкан", социологическата агенция, с която БНР работи на изборите 2 в 1. „ГЕРБ печели безапелационно първото място и има..

публикувано на 09.06.24 в 21:29