Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

14-ти февруари – като в приказката за Камелот


Къде можете да заведете любимия си човек  и да се почувствате като в приказката за Камелот – замъка на крал Артур, но със съвременните удобства , уют и заобиколени от богат избор на вина , отпуснати в топло джакузи , а пред вас красивата панорама на долината на розите ..!? Стана ли ви любопитно ?

Ако е така, то не пропускайте предаването за туризъм „Виа Понтика“ на радио Бургас, в което тази събота след 08:00ч. ще ви предложим това уникално място, където можете да съчетаете празника на любовта със този на виното – в Шато „Копса“ , а за тези , които искат нещо по-на близо – град Несебър ви очаква със своя фестивал на сватбения туризъм „Любов и вино в Несебър“, където още от петък започва богатата и разнообразна програма. Повече ще ви каже Златин Чаушев – началник отдел „Несебър – световно наследство“ в общината , а в компанията на романтичната музика и Валентин Атанасов – ще дадете добро начало на празничното съботно утро!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард "Демокрация" на 15-ти май

Задава се протест във висшето образование. На 20 май вузовете няма да приемат студенти, защо и възможно ли е увеличение на заплатите в Бургас. По тези и други теми отговарят КНСБ. Кои са проектите реализирани със средства по ОП "Транспорт", ще обобщим след 17 часа. Също тогава ще ви представим каузата на хотелиера-бегач Силвия Кьосева. Освен това..

публикувано на 15.05.24 в 14:49

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 15 МАЙ!

Плановете са половината от свършената работа. Но не можем да планираме абсолютно всичко, трябва да се оставим и животът да ни изненада с нещо. Добро утро в сряда! Повече приятни изненади пожелаваме от сутрешния екип на БНР – Бургас. Ето какво сме ви приготвили във времето до 10.00 ч. Има ли ръст на бежанците от Украйна у нас и на каква..

публикувано на 15.05.24 в 07:00

Булевард "Демокрация" на 14-ти май

Случаите на трафик на хора продължават. Тенденциите за продажба на новородени деца в Гърция и Кипър, и сексуалната експлоатация са все същите както преди няколко години. Има обаче и нови случаи за които ще разкажем в първия час. Повече от стотина свидетели разпитват по делото с автобуса с мигранти, който погуби двама бургаски полицаи на Трапезица...

публикувано на 14.05.24 в 14:50

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 14 МАЙ:

Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде и шанс да я осъществиш. Добро утро във вторник, леко с мечтите в началото на делника, за да не закъснеете за там за където сте тръгнали! Екипът ни днес – звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Петя Михова, водещ е Стефка Бакърджиева.   Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -..

публикувано на 14.05.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 13 май

Темите в предаването: 9 души вече са задържани при специализираната полицейска операция за изборна търговия в бургаския квартал „Горно Езерово“. Той осъмна под полицейска блокада. На място бе и Даниела Костадинова, какво обясниха местни жители и от бургаските полиция и прокуратура, ще чуем обобщението. Над 20 средни училища и..

публикувано на 13.05.24 в 14:02

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 13 МАЙ!

Дъждът изми лицето на деня и на 13 май влизаме на чисто в новата седмица. Добро утро! Паркиране, ремонти и рехабилитация на инфраструктурата преди началото на летния сезон е темата на фокус днес в ефира на БНР-Бургас. Отиваме до един от курортите оп Южното Черноморие-Китен. След новините в 8 часа ще чуем кметът Николай Марков. В..

публикувано на 13.05.24 в 07:17

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Стефан Генчев, водещ е Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката „Мисия Добро“ ще ви срещнем с Анна Йончева, фотограф, който реализира редица благотворителни..

публикувано на 12.05.24 в 15:00