Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Булевард Демокрация" на 19 февруари

Темите в предаването днес:

Ремонтът на пречиствателната станция "Ясна поляна" трябва да започне до началото на април, ясни са всички фирми, които ще извършват различните дейности, какво предстои репортаж на Даниела Костадинова.

Как Бургас отбеляза годишнината от обесването на Васил Левски ще чуем от Стефка Бакърджиева.

Новата си книга за Апостола на свободата ще представи в ефира и проф.Ивайло Христов."Драмата на избора" очаква срещата с публиката от 18 часа днес в Бургас, повече в интервюто на Елена Димитрова.

И днес коментара на деня, интересното от социалните мрежи, спорт, културния афиш, трафик информация и рубриката"Точка ком".



По публикацията работи: Десислава Златева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 2 май

Темите в предаването: От ГЕРБ-СДС регистрираха листата си в РИК Бургас, кои кандидатите за депутати от бургаски регион, ще чуем от Християна Йорданова. Как започва сезонът в Слънчев бряг, интервю на Даниела Костадинова с хотелиера Елена Андонова. В Бургас беше спазена традицията и на Велики четвъртък бяха боядисани яйца..

публикувано на 02.05.24 в 13:58

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 МАЙ!

Ако ни четете в този час, това означава, че сте от онзи, подозираме неголям процент хора, които не са успели да си слеят празниците и днес се налага да поработят. Добре дошли в нашия отбор на 2 май! Ето и част от акцентите в ефира до 10 часа: Какви са нагласите преди изборите в Сливен – там, където сглобката не се сглоби, лявото се..

публикувано на 02.05.24 в 06:56

Очаквайте в Акценти на 1 май

Темите в предаването ни днес:  - Има ли напредък в спазването на правата на работещите у нас? Какво се промени от голямата  стачна вълна в САЩ с искане за осемчасов работен ден в далечната 1886 година и съвременните реалности? Равносметката – преди и сега в коментара на председателя на КТ "Подкрепа" в Бургас Иван Костадинов. -   Бургас..

публикувано на 01.05.24 в 07:30

"Булевард Демокрация" на 30 април

Темите в предаването днес: Левицата обяви имената на кандидатите си за депутати от бургаски регион, листата ще се води от Румен Петков, кои са останалите? Какви са нагласите и очакванията  на гражданите на Ямбол на предстоящите избори 2 в 1? Репортаж на Даниела Костова. Трудови борси и обучения за безработни..

публикувано на 30.04.24 в 14:33

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 30 АПРИЛ!

С дъжд изпращаме последния ден на април. Готвим се за голямата празнична поредица, но все още сме на делнична вълна. Такива са и темите ни в ефира до 10 часа: Финансовото състояние на Община Средец е на фокус в минутите след 8. Има реален риск от блокиране на банкови сметки на администрацията, предупреди кметът Иван Кичев. Какви са..

обновено на 30.04.24 в 07:09

Булевард Демокрация на 29-ти април

В днешния Международен ден в памет на загиналите при трудови злополуки започваме с малко данни в предаването.  Царево ще има нов резервоар за питейна вода от язовир Ясна поляна, днес бе направена първата копка.  От работата на патолозите често пъти зависи и правилното лечение. Те са тези, които са в помощ на лекарите за поставянето на диагнози..

публикувано на 29.04.24 в 14:50

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 29 АПРИЛ:

Трябва да се събуждаме като цветята, гледайки нагоре към небето и с усмивка, пълна с надежда.  Добро утро във Велики  понеделник, началото на страстната седмица, в която ще и спомним за страданията на Исус Христос по пътя му към Възкресението!  Екипът ни днес - звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева...

публикувано на 29.04.24 в 06:30