Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Midnight Call" - новата песен на Чавдар Гочев

"Midnight Call" е заглавието на новия сингъл на Чавдар Гочев. Песента ще бъде включена в дебютния албум на варненския артист "Завинаги", който ще се появи до няколко дни. Тя е първата за него, изпята на английски език. Текстът е дело на Jackson Lucas, а музиката и аранжиментът - на Чавдар Гочев. Единственият гост-музикант в записа е барабанистът Александър Василев, с когото Гочев работи върху целия албум.

Видеоклипът към песента е режисиран от Радослав Радославов, а интересното в него е, че участие взема друга варненска певица - Polina.

Ето какво сподели Чавдар Гочев в предаването Улица "Събота" за новата си песен и за това, върху което работи в момента:

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Постоянна експозиция "Нумизматика" откриват в Археологическия музей във Варна

Експозицията "Нумизматика" отваря врати в Археологическия музей във Варна от 16 часа на 17 май.  Нумизматичната сбирка на Регионалния исторически музей е формирана в продължение на над 120 години и съдържа тематични колекции, съкровища и монетни комплекси, намерени по време на археологически разкопки.  В новата експозиция могат да се видят..

публикувано на 14.05.24 в 16:00

Атанас Стойчев представи новите си книги в Арт салона на Радио Варна

В началото на май писателят Атанас Стойчев се появи на сцената на Радио Варна пред /по/читателите на неговото творчество, за да представи двете си последни книги:  „Любов до повръщане“  / 2021/ и  „Още една натрапница“  /2023/. Доколко невинни са фантазиите на автора, както той сам ги определя, читателите ще решат сами, но че е „наблюдателен и..

публикувано на 14.05.24 в 12:42

Нощ на музеите във Военноморския музей и парк-музей "Владислав Варненчик" (програма)

С вход свободен и специална програма от 18 до 22 часа Военноморският музей се включва в Европейската инициатива „Нощ на музеите“. Наред с постоянната вътрешна и външна експозиция посетителите ще могат да разгледат и най-новата изложба „Светци – воини и покровители на бойното поле“, в която са представени икони, рисувани през XVIII и XIX век,..

публикувано на 14.05.24 в 12:18

Евгени Черепов представя "Извън обхват" във Варна

Евгени Черепов гостува на Регионалната библиотека "Пенчо Славейков" във Варна (Основна сграда) от 18 часа днес , за да представи новата си книга "Извън обхват".  "Извън обхват“ е роман за стоенето встрани от глобалното ускорeние; за невъзможността паузите на живота да се превърнат във вечно бягство; за общуването между поколения, далечни по разбиранията..

публикувано на 14.05.24 в 10:55

Възрожденски икони от Добруджа гостуват в Музея на религиите в Стара Загора

Регионалният исторически музей в Добрич ще гостува в Музея на религиите в Стара Загора за Нощта на музеите с част от уникалната си колекция „Възрожденски икони от Добруджа”. Гостуващата изложба е в града на липите по покана на РИМ-Стара Загора. Колекцията включва 209 творби, образци на възрожденската иконопис. Те са дело на майстори зографи,..

публикувано на 14.05.24 в 10:31

Мери Бойс Бенд казва „Здравей!“

В началото на тази година  Мери Бойс Бенд отпразнува с концерт своя 29-ти рожден ден, а преди броени дни издадоха нов сингъл, с който казват "Здравей" на всеки, който обича тяхната музика. Това е първата нова продукция на бандата, която се появява 6 години след  последния им албум "Щастливи дни" . Новата песен, ще бъде включени в предстоящия албум..

публикувано на 14.05.24 в 06:20

Изложба "Възприятия" представя Петра Добревска в Балчик

Изложбата-живопис "Възприятия" на художничката Петра Добревска  е част от програмата, посветена на 100 години от създаването на Двореца в Балчик.  Експозицията включва 35 платна, от които струи динамика и настроение, движение и невероятна комбинация от цветове. Допълват ги оригиналните бижута на авторката (Petra Jewels). Петра Добревска ги създава,..

публикувано на 13.05.24 в 15:04