Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВИДЕО: Говорят шампионите Ралица Белчева и Михаил Рафаилов

Автор:

Двама шампиони участват днес в спортната ни рубрика. Мишо Рафаилов и Ралица Белчева се завърнаха от държавно първенство по спортно катерене с титли в своите групи и възрасти. Те са състезатели на клуб „Варна клайминг“. Една 8-годишна дама Гергана Чоранова също участва, но остана на 15-то място. Нейните амбиции обаче са големи. Да ги чуем тримата.

Михаил Рафаилов

Ралица Белчева

Гергана Чоранова












Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВИДЕО: Ръководството на "Черно море" на върха на щастието

Отборът на „Черно море“ получи сребърните медали за участието си в шампионата и голямата купа за второ място в елитния футбол. Лично президентът на футболната ни централа Георги Иванов-Гонзо пристигна във Варна за да награди футболистите и целия щаб. Празникът на стадион „Тича“ беше неузнаваем. Цяла нощ фенове бяха и скандираха имена на..

публикувано на 27.05.24 в 11:50

ВИДЕО: Преди мача на "Черно море" с "Крумовград"

Футболистите на "Черно море" се появиха на терена в последния си мач със специални екипи. На тях беше изписано името на един от техните съотборници Уеслен, който претърпя тежка операциая на челюстта след сблъсък с вратаря на ЦСКА София.

публикувано на 27.05.24 в 10:51

ВИДЕО: "Зелено" небе над "Тича...

Феновете на "черно море" бяха направили отлична хореография за последния мач на варненци в шампионата тази година. По време на срещата с "Крумовград" стадион "Тича" беше буквално боядисан в зелено. Огромна радост за спечелените сребърни медали.

публикувано на 27.05.24 в 10:47

Нашите гимнастички отново са на върха

България записа поредно силно участие и спечели четири титли и общо девет медала от 40-о Европейско първенство по художествена гимнастика, което завърши днес в зала "Ласло Пап" в унгарската столица Будапеща. Националките завоюваха четири златни, два сребърни и три бронзови отличия, като сред тях са първите места в многобоя при жените, при..

публикувано на 27.05.24 в 10:43

Класиране в регатата "Варна ченъл къп"

След девет проведени гонки и изключителна интрига до финала на надпреварата, екипажът на LZ Yachting 1991 с шкипер Лъчезар Брaтоев и състав Валери Гарнага, Радослав Гавраилов, Мая Ангелова, Елена Драгиева, Милен Минков, Александър Димитров и Йордан Кирилов, вдигна купата на 10-то юбилейно издание на регата Varna Channel Cup. Победата е двойна, тъй..

публикувано на 27.05.24 в 10:42

Григор във вторя кръг на Ролан Гарос

Григор Димитров се класира убедително за втория кръг на Откритото първенство на Франция по тенис.Поставеният под №10 в схемата българин победи с 6:4, 6:3, 6:4 №88 в световната ранглиста Александър Ковачевич (САЩ). Срещата продължи час и 58 минути. Във втория кръг Димитров ще играе срещу №41 в света Фабиан Марожан от Унгария или №135 Михаил Кукушкин..

публикувано на 27.05.24 в 10:40

ВИДЕО: Черно море е вицешампион на България. Нова история за клуба.

Нова история написаха тази година футболистите на Черно море, като станаха вицешампиони на България и ще представят страната ни в Лигата на конференциите. Това е невиждан успех в клубната история на "моряците".

публикувано на 26.05.24 в 21:27