Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВИДЕО: Отлично настроение в лагера ни

Автор:

В българския национален отбор по спортна гимнастика цари отлично настроение. Всички са готови за предстоящата Световна купа във Варна, която започва утре. Всички състезатели са здрави, увери националния селекционер Милко Танкушев.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Симеон Христов: В Португалия отново очакваме достойно представяне (ВИДЕО)

Отборът но плажен футбол на МФК Спартак-Варна завърши на второ място на силния международен турнир, който завърши вчера в града ни. Домакините нямаха късмет при изпълнението на дузпи срещу турския шампион „Еркис“ и отстъпиха с 3-4 след наказателните удари. В редовното време 3-3. Независимо от този факт наставникът на варненци Симеон..

публикувано на 03.06.24 в 11:55

Турски тим спечели турнира във Варна (ВИДЕО)

Отборът на "Еркис спор" от Турция спечели международният турнир по плажен футбол във Варна. В решителната среща те победиха местния МФК Варна с 4-3 след изпълнение на дузпи. В редовното време 3-3. Варненци изиграха добър мач, но нямаха късмет при наказателните удари.

публикувано на 03.06.24 в 11:11

България се пропука в края за загуба от Германия в Лигата на нациите

Силно начало, но кошмарен завършек ни лиши от втора победа в Лигата на нациите при жените. В осмия си двубой от тазгодишния турнир и последен от втората седмица в Арлингът (САЩ), "лъвиците" отстъпиха с 1:3 (19-25, 25-21, 21-25, 11-25) пред Германия. Преди мача и двата тима имаха в актива си по една победа и шест загуби. Срещата бе..

публикувано на 03.06.24 в 10:54

Краснобаева с ново признание

Варненската гимнастичка Елвира Краснобаева беше наградена от фондация “Енчо Керязов” с 5 000 лв.Елвира Краснобаева намери място сред номинираните и беше посрещната с бурни аплодисменти.Тя беше наградена от министъра на спорта, г-н Глушков, пред погледа на президента Радев, на кмета Васил Терзиев и множество популярни личности от различни сфери.  Нейна..

публикувано на 03.06.24 в 10:49

Моуриньо подписа с Фенербахче

Фенербахче представи Жозе Моуриньо като нов треньор на отбора. Португалецът бе въведен на терена от президента на на клуба Али Коч, който се похвали, че е довел в клуба един от петимата най-добри треньори в историята на футбола. Моуриньо беше посрещнат като божество.

публикувано на 03.06.24 в 10:48

Призьорите от държавното първенство във Варна

Във Варна завърши първият кръг от ДП по плажен волейбол за мъже и жени. Класиране: Жени: 1 място - Ева Петрова/ Дарина Карипиди 2 място - Стефани Кьосева/ Вероника Иванова 3 място - Антония Николова/ Анна Дубовая Мъже: 1 място - Димитър Механджийски/Димитър Калчев 2 място - Георги Ботев/Стефан Георгиев 3 място - Олег Чербаджи/Георги..

публикувано на 03.06.24 в 10:47

Григор Димитров се класира за първи път за четвъртфиналите на Ролан Гарос

Григор Димитров се класира за първи път в кариерата си за четвъртфиналите на Откритото първенство на Франция по тенис. Поставеният под №10 българин се наложи със 7:6(5), 6:4, 7:6(3) над №8 в схемата Хуберт Хуркач от Полша. Срещата продължи 2 часа и 55 минути. Това е шеста победа от шест мача за Димитров срещу Хуркач. С този успех Димитров пък записа..

публикувано на 03.06.24 в 10:46