Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Глобален успех за новия албум на Малума – „11:11“

През юли латино звездата ще пее в София

"11:11", новият албум на суперзвездата на латино музиката Малума е сред най-успешните проекти на годината до момента! Заедно с премиерата  стартира и световното турне на певеца в Латинска Америка с концерт в Мексико, а месец по-късно започва и европейската обиколка на звездата. В турнето е включена и страната ни като Малума ще изнесе първия си концерт в България на 10 юли в Арена Армеец - София.
В подкрепа на новия албум и турнето, документален филм за живота и кариерата на Малума излезе в официалния канал на артиста в YouTube. Филмът, озаглавен „What I was, What I am, What I Will Be“ и с продължителност над 60 минути, проследява всички етапи в кариерата на певеца: от първите професионални стъпки на сцената до статуса му на супер звезда, бекстейдж кадри, моменти от личния му живот, редица интервюта както с него, така и с част от екипа му. До момента, филмът има над 3 милиона гледания.
Рекламната кампания, която Малума получава за албума във всички водещи пазари в света, е безпрецедентна. Подкрепа, която е без аналог до момента за испаноезичен артист!  Албумът „11: 11“ е номер 1 в класацията на Билборд - Top Latin Album, като албумът стана второто най-продавано заглавие в САЩ за годината до сега. Албумът оглави и другия латино чарт на Билборд за албуми - Latin Rhythm Album. „11:11“, който е четвъртият студиен албум на Малума, стана номер 1 в официалната класация на Испания за продажба на физически носители и зае 5-то място в стрийминг чарта на страната. Албумът оглави и класациите на Колумбия, Мексико и Аржентина.В дигиталните платформи песните от „11:11“ са абсолютен феномен с над 1.5 милиарда стрийминга в световен мащаб!! Албумът генерира средно по 98 милиона слушания седмично.
 Песните от албума са включени в над 1320 плейлисти в платформите за стрийминг.
 „11:11“ е вече с двойно платинен статус в САЩ, платинен в Колумбия и златен в Мексико.
 Малума е сред 50-те най-слушани артисти в Spotify глобално и заема 14-то място в класацията на YouTube за най-гледани изпълнители.
 Почитателите на Малума ще имат възможността тази година да пеят и танцуват заедно с него по време на концертите му от предстоящото световно турне ’11:11 World Tour’. За огромна радост на всички български фенове на латино звездата, турнето включва и България като Малума ще изнесе първия си концерт пред родна публика на 10/07 в зала „Арена Армеец“, София.
Билетите са вече в продажба в eventim.bg.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Ивайло Атанасов за първи път представи своя творба в Керимовата къща -

Малък празник на изкуството в Керимовата къща

Областният управител Никола Чанев също не скри възхищението си: "37 картини са повече от впечатляващо. Аз се  радвам, че имаме възможност да се насладим на такива прекрасни творби от утвърдени имена,  класици, както и нови дарования.  Искам да пожелая много успех на изложбата и много  закупени картини" Никола Чанев пожела успех..

публикувано на 25.04.24 в 14:58

Ансамбъл "Филип Кутев" представя "Извори" в Кърджали

Държавният фолклорен ансамбъл “Филип Кутев“ ще представи в Кърджали най-мащабния си спектакъл “Извори”, който е част от националното турне на ансамбъла през 2024 година. Събитието ще а на 6юни, от 19 ч., в Театрално - музикален център Кърджали (театъра).   Със специалното участие на “Quarto Quartet”. В новаторския спектакъл участват над 100 певци,..

публикувано на 24.04.24 в 11:57
Група X-R@y за музиката си, инициативата

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Следва една рецепта на Росица Генчева за козунак на конци в домашни условия с точни указания за втасването на тестото . Ще чуем и защо хлебарят е добър психолог, мнение на шеф Пеньо Иванов, който също както Генчева е имал множество участия в известното кулинарно предаване на Иван Звездев. Във втората част на предаването, веднага след новините в 17..

публикувано на 21.04.24 в 18:11

Царството на дивите овце - муфлоните, е "Женда" (видео)

Единственото място в Родопите, където се срещат дивите овце - муфлоните, е Държавното ловно стопанство "Женда". Наричат го "Царството на муфлона". Някога в българските земи това е бил един от най-масово срещаните видове, който изчезва вследствие на лов. Преди няколко десетилетия започва възстановяването му. Държавно ловно стопанство "Женда" е..

публикувано на 19.04.24 в 16:56
ГКПП „Рудозем – Ксанти“

Кога ще отвори ГКПП Рудозем-Ксанти?

До края на май, 2024 г. пътят от гръцка страна при ГКПП Рудозем-Ксанти ще бъде звършен. Това прогнозира областният управител на Смолян Захари Сираков в ефира на Радио Кърджали. Той увери, че от българска страна всички процедури са изпълнени за отварянето на пункта и изрази надежда, че поне до средата на тази година "Рудозем-Ксанти" да бъде отворен за..

публикувано на 19.04.24 в 14:52
Мирослав Шопов

Лош път до яз. "Кърджали" тревожи бизнеса

Приоритетно разходване на средствата от бюджета за туризъм за обекти, които са с най-голяма посещаемост препоръчват бизнесмени от бранша. Имат подозрения, че с пари от 85-те хиляди за финансиране на дейности по Програмата за развитие на туризма в община Кърджали ще бъдат асфалтирани селски улици в неатрактивни за туристите села, за да се изпълнят..

публикувано на 17.04.24 в 13:43

Ученици: Трябва да сме активни граждани, ако искаме по-добър живот

Винаги има смисъл. И – не на апатията! Така с две изречения може да се обобщят уроците, които младежи са научили от участието си в проект за запознаване с работата на местните власти. Изводът, обобщен в няколкото думи изрече в ефира на Радио Кърджали един от участниците – Любо, ученик в СУ „П. Р. Славейков“ в Кърджали. Учениците Мелвин и..

публикувано на 16.04.24 в 16:56