Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новата песен на Марина Кискинова - лято, море и латино екзотика

Новият проект на певицата е сниман на едни от най-емблематичните места в Италия

В разгара на летния сезон Марина Кискинова пуска нова авторска песен – „Един за друг“. Нежна, лека и приятна, тя е изцяло в стила на Марина, допълнена с актуални екзотични латино ритми. Текстът е на Владимир Ампов – Графа и е написан специално за певицата и нейната половинка Веселин Ценов – Algoriddim. Графа е и човекът, който ги запознава преди 6 години.

„Песента е специален и много личен проект за мен, който идва в момент на вдъхновение да създавам стойностна музика, да поема нови начинания и да приема нови предизвикателства в живота си. „Един за друг“ е изпълнена с много любов, написана за двама души, създадени един за друг, каквито сме аз и Весо. Той е моята сродна душа и всичко, за което пея в песента, свързвам с едни от най-прекрасните ни и ценни моменти, прекарани заедно“, споделя певицата.

Видеото към парчето е заснето в Италия в рамките на 3 дни - в Рим, Болсена и Civita di Bagnoregio – едно от най-старите градчета до Рим, изградено на скала и все още непокътнато от времето. Локациите от снимките към видеото са от няколко емблематични и невероятно красиви места в Италия: градините на Борджиите – една от най-известните италианско-испански династии, живописният квартал Трастевере – историческо място в Рим и езерото Болсена. Едно от местата, на които е сниман клипът, е Palazzo Cozza Caposavi – палат-резиденция, която е в топ 5 на списание Forbes за най-атрактивни места в Италия. Интересен факт е, че през годините там са отсядали членове на европейските кралски фамилии и представители на аристокрацията, науката и изкуствата, сред които принц Карл Людовик ди Бурбон, двама папи, Стендал, Джовани Верга, Федерико Фелини и други. Локацията Италия не е избрана случайно – именно там и по-специално в Палермо, Сицилия преди няколко месеца Веселин предлага брак на Марина.

Певицата сменя няколко стайлинга в клипа, изцяло инспирирани от дестинацията: романтични къси рокли в нежни цветове, бюстие и мини поли с воали, свободно падащи по тялото, както и диадема с ярко червени рози. Видеото е заснето от Добромир Николов, а освен Марина, главен герой в него е и Искрен Тончев – Искрата. Автори на песента, освен Графа са и годеника на Марина – Веселин Ценов-Algoriddim и Константин Ангелов, с който певицата си партнира в успешната поредица от кавъри, които прави.

Гледайте „Един за друг“ тук!


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Ивайло Атанасов за първи път представи своя творба в Керимовата къща -

Малък празник на изкуството в Керимовата къща

Областният управител Никола Чанев също не скри възхищението си: "37 картини са повече от впечатляващо. Аз се  радвам, че имаме възможност да се насладим на такива прекрасни творби от утвърдени имена,  класици, както и нови дарования.  Искам да пожелая много успех на изложбата и много  закупени картини" Никола Чанев пожела успех..

публикувано на 25.04.24 в 14:58

Ансамбъл "Филип Кутев" представя "Извори" в Кърджали

Държавният фолклорен ансамбъл “Филип Кутев“ ще представи в Кърджали най-мащабния си спектакъл “Извори”, който е част от националното турне на ансамбъла през 2024 година. Събитието ще а на 6юни, от 19 ч., в Театрално - музикален център Кърджали (театъра).   Със специалното участие на “Quarto Quartet”. В новаторския спектакъл участват над 100 певци,..

публикувано на 24.04.24 в 11:57
Група X-R@y за музиката си, инициативата

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Следва една рецепта на Росица Генчева за козунак на конци в домашни условия с точни указания за втасването на тестото . Ще чуем и защо хлебарят е добър психолог, мнение на шеф Пеньо Иванов, който също както Генчева е имал множество участия в известното кулинарно предаване на Иван Звездев. Във втората част на предаването, веднага след новините в 17..

публикувано на 21.04.24 в 18:11

Царството на дивите овце - муфлоните, е "Женда" (видео)

Единственото място в Родопите, където се срещат дивите овце - муфлоните, е Държавното ловно стопанство "Женда". Наричат го "Царството на муфлона". Някога в българските земи това е бил един от най-масово срещаните видове, който изчезва вследствие на лов. Преди няколко десетилетия започва възстановяването му. Държавно ловно стопанство "Женда" е..

публикувано на 19.04.24 в 16:56
ГКПП „Рудозем – Ксанти“

Кога ще отвори ГКПП Рудозем-Ксанти?

До края на май, 2024 г. пътят от гръцка страна при ГКПП Рудозем-Ксанти ще бъде звършен. Това прогнозира областният управител на Смолян Захари Сираков в ефира на Радио Кърджали. Той увери, че от българска страна всички процедури са изпълнени за отварянето на пункта и изрази надежда, че поне до средата на тази година "Рудозем-Ксанти" да бъде отворен за..

публикувано на 19.04.24 в 14:52
Мирослав Шопов

Лош път до яз. "Кърджали" тревожи бизнеса

Приоритетно разходване на средствата от бюджета за туризъм за обекти, които са с най-голяма посещаемост препоръчват бизнесмени от бранша. Имат подозрения, че с пари от 85-те хиляди за финансиране на дейности по Програмата за развитие на туризма в община Кърджали ще бъдат асфалтирани селски улици в неатрактивни за туристите села, за да се изпълнят..

публикувано на 17.04.24 в 13:43

Ученици: Трябва да сме активни граждани, ако искаме по-добър живот

Винаги има смисъл. И – не на апатията! Така с две изречения може да се обобщят уроците, които младежи са научили от участието си в проект за запознаване с работата на местните власти. Изводът, обобщен в няколкото думи изрече в ефира на Радио Кърджали един от участниците – Любо, ученик в СУ „П. Р. Славейков“ в Кърджали. Учениците Мелвин и..

публикувано на 16.04.24 в 16:56