Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Новата песен на Марина Кискинова - лято, море и латино екзотика

Новият проект на певицата е сниман на едни от най-емблематичните места в Италия

В разгара на летния сезон Марина Кискинова пуска нова авторска песен – „Един за друг“. Нежна, лека и приятна, тя е изцяло в стила на Марина, допълнена с актуални екзотични латино ритми. Текстът е на Владимир Ампов – Графа и е написан специално за певицата и нейната половинка Веселин Ценов – Algoriddim. Графа е и човекът, който ги запознава преди 6 години.

„Песента е специален и много личен проект за мен, който идва в момент на вдъхновение да създавам стойностна музика, да поема нови начинания и да приема нови предизвикателства в живота си. „Един за друг“ е изпълнена с много любов, написана за двама души, създадени един за друг, каквито сме аз и Весо. Той е моята сродна душа и всичко, за което пея в песента, свързвам с едни от най-прекрасните ни и ценни моменти, прекарани заедно“, споделя певицата.

Видеото към парчето е заснето в Италия в рамките на 3 дни - в Рим, Болсена и Civita di Bagnoregio – едно от най-старите градчета до Рим, изградено на скала и все още непокътнато от времето. Локациите от снимките към видеото са от няколко емблематични и невероятно красиви места в Италия: градините на Борджиите – една от най-известните италианско-испански династии, живописният квартал Трастевере – историческо място в Рим и езерото Болсена. Едно от местата, на които е сниман клипът, е Palazzo Cozza Caposavi – палат-резиденция, която е в топ 5 на списание Forbes за най-атрактивни места в Италия. Интересен факт е, че през годините там са отсядали членове на европейските кралски фамилии и представители на аристокрацията, науката и изкуствата, сред които принц Карл Людовик ди Бурбон, двама папи, Стендал, Джовани Верга, Федерико Фелини и други. Локацията Италия не е избрана случайно – именно там и по-специално в Палермо, Сицилия преди няколко месеца Веселин предлага брак на Марина.

Певицата сменя няколко стайлинга в клипа, изцяло инспирирани от дестинацията: романтични къси рокли в нежни цветове, бюстие и мини поли с воали, свободно падащи по тялото, както и диадема с ярко червени рози. Видеото е заснето от Добромир Николов, а освен Марина, главен герой в него е и Искрен Тончев – Искрата. Автори на песента, освен Графа са и годеника на Марина – Веселин Ценов-Algoriddim и Константин Ангелов, с който певицата си партнира в успешната поредица от кавъри, които прави.

Гледайте „Един за друг“ тук!
Вижте още

Куклената актриса Мая Гелева: Мишокът Форки ще учи децата колко е важно да сме заедно

Актрисата Мая Гелева , която печели напоследък популярност с мюзикъла на софийската опера Мама мия , в който изпълнява песни на живо на АББА, е автор на куклата мишлето Форки. Тя е автор и на идеята за забавния мишок . Подкрепата на нейните приятели е силно осезаема в живота й, затова се опитва да предаде този урок и на децата . Засега..

публикувано на 01.07.20 в 18:13

Един час дебати за отчета за бюджет 2019 на община Кърджали

След дебати, на второто заседание при засилени епидемични мерки, общинските съветници в Кърджали приеха отчета за бюджет на общината за 2019 година. За гласуваха 23-а, против бяха 15 от присъстващите 39 общински съветници . В документа се казва, че уточненият план на бюджета към края на 2019 година е в размер над  74.2 милиона лева. Държавните..

публикувано на 01.07.20 в 14:42

Цветелин Гавазов, ГЕРБ: Данъкоплатците на Кърджали издържат Общинска администрация

Групата съветници на ГЕРБ отказа да подкрепи оздравителния план на община Кърджали за периода 2020-2022 г с аргумента, че той е в ущърб на хората и няма да подобри финансовото й състояние. За причината, поради която съветниците от ГЕРБ на подкрепиха оздравителния план, Илияна Типова разговаря с общинския съветник Цветелин Гавазов:..

публикувано на 01.07.20 в 13:43
Църквата Свети Дух в с. Бенковски, общ. Кирково

Църквата "Свети Дух" - единственият действащ храм в община Кирково

Кирковското село Бенковски носи името на българския революционер Георги Бенковски. В селото живеят около 2200 души.To е едно от големите села в община Кирково, разположено на левия бряг на река Върбица, между двата гранични пункта Маказа и Златоград. Природата около Бенковски е изваяла причудливи форми в скалните масиви, които привличат туристите...

публикувано на 30.06.20 в 11:15

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова, и тази, слънчева неделя, на вълните на радио Кърджали. И днес съм ви подготвила теми, които са любопитни, развлекателни и вкусни - и в пряк, и в непряк смисъл! Това е епизодът от 28 юни. В първата част на предаването, си говорим сладко сладко с моята колежка Весела Фламбурари, за едни вещи теми, каквито са,..

публикувано на 28.06.20 в 19:12
НУФИ Широка лъка

НУФИ „Широка лъка“ обявява прием за учебната 2020 / 2021г

Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“ обявява прием за учебната 2020 / 2021 г. Прием за VIII клас – по специалностите:кавал, гайда, гъдулка, тамбура, народно пеене и български танци. Документите могат да се приемат on-line и директно в училището. Приемните изпити ще бъдат от 6 до 8 юли по график който е изготвен. При..

публикувано на 27.06.20 в 14:50

Марияна Ликова: „С талант и любов към изкуството“ е емоционален подарък за всички кърджалийци

На 30 юни /вторник / от 19:30 часа  пред  Дом на културата,  за първи път на открито в една по-нестандартна обстановка и различна сцена,  ще се състои  заключителен концерт на творческите колективи към Общински център за култура и младежки дейности (ОЦКМД). Проявата е под надслов „С талант и любов към изкуството“, като над 18 певци,..

публикувано на 25.06.20 в 15:55