Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отзвук от победата на "Черно море" срещу "Левски"

Автор:


Футболистите на Черно море зарадваха цяла Варна с победата си срещу Левски с 3-1. Този мач и този успех бяха много важни, за да могат варненци в плейофите да имат три домакински срещи. Сега ви предлагаме отзвук от мача. Първо наставникът на „моряците“ Илиан Илиев, а след това и част от футболистите.










Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балчиклията Веселин Стоянов стана европейски шампион и първи професионален културист в родния си град

Те­зи тит­ли той за­вою­ва на Ев­ро­пей­ско­то пър­вен­ство, ор­га­ни­зи­ра­но от Све­тов­на­та амат­ьор­ска асо­циа­ция по бо­ди­бил­динг (WABBA). На тур­ни­ра "MISS & MR EUROPE 2024" - International Competitions Amateur & PRO Qualifiers, кой­то се про­ве­де в спор­тна за­ла "Си­ла" в Плов­див на 21 ап­рил, той ста­на Ев­ро­пей­ски шам­пион..

публикувано на 29.04.24 в 16:45

ВИДЕО: Илиан Илиев и Александър Томаш с коментари след мача на "Тича"

Футболистите на Черно море записаха важен успех в мач от първата шестица на Първа лига. Като домакини „моряците“ победиха неудобния съперник Локомотив /Пд/ с 1-0. Спечелените три точки доближават варненци на точка от втория ЦСКА София. Черно море са трети, но наставникът Илиан Илиев каза след мача, че ще атакуват втората позиция. Чуйте още..

публикувано на 29.04.24 в 11:50

ВИДЕО: Феновете на "Черно море" бяха шумни и емоционални

Тук можете да видите част от атмосферата на стадион "Тича" от снощи по време на мача на "Черно море" срещу "Локомотив " -Пловдив, спечелен от варнеци с 1-0.

публикувано на 29.04.24 в 10:52

Лудогорец пропусна да стане предсрочно шампион

Лудогорец не успя да стане шампион за 13-и път още на 28 април, правейки изненадващо 3:3 с Крумовград в Разград. Гостите поведоха с 2:0 до почивката след голове на Алекс Колев и Серкан Юсеин. В началото на втората част „орлите“ заиграха много силно и бързо стигнаха до 2:2, а после и до обрат – 3:2, преди капитанът Антон Недялков да си отбележи..

публикувано на 29.04.24 в 10:47

Рами Киуан взе европейска титла за България

Рами Киуан е европейски шампион! Въпреки всички трудности, които срещна във финалната битка, националът ни покори върха на Стария континент при 75-килограмовите в Белград. Под наставленията на Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров той наложи волята си в кървава битка над руснака Джамбулат Бижамов. Рами показа страхотен характер..

публикувано на 29.04.24 в 10:46

Две тържавни титли пристигнаха във Варна

Проведе се Държавното първенство по катерене в дисциплина боулдър в град Стара Загора за деца 1-5гр. Участие взеха над 140 състезатели. "Варнаклайминг" излъчи седем състезатели в отделните възрастови групи, като двама от тях станаха държавни шампиони. Ралица Белчева във втора група и Михаил Рафаилов във четвърта група взеха златото. Останалите..

публикувано на 29.04.24 в 10:45

35 арестувани след вчерашното дерби между ЦСКА и Левски

Не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на футболната среща между отборите на ЦСКА и Левски. Задържаните са общо 35 души за носене на забранени предмети, маски, пиротехника, както и за притежание на наркотици, съобщиха официално от СДВР. На изградените в района на стадиона..

публикувано на 28.04.24 в 12:13