Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стамен Белчев: Сами попаднахме в капана на противника

Стамен Белчев
Снимка: БТА

Старши треньорът на ЦСКА София - Стамен Белчев, бе разочарован след отпадането на неговия тим на полуфиналите в турнира за Купата на България по футбол. Наставникът на "червените" изрази съжаление, че отборът му не е влязъл концентриран в мача.

"Най-големият проблем беше, че не влязохме концентрирани в мача. В момента, в който губехме топката, липсваше организация в защита. Очаквахме Ботев да играе по-прибрано, да опита преса в средата и да изчаква възможност за бързи контраатаки. Сами попаднахме в капана, който ни беше приготвил противникът. Исках максимално да опростим действията в средата на терена и да изнасяме по фланговете. През първото полувреме отборът на Ботев бе много по-агресивен", коментира след срещата Белчев. 

"Със сигурност ранният гол повлия. След него поне десет минути отборът не успя да намери себе си. След това, до края на полувремето мисля, че доминирахме, но вратарят на домакините спаси ситуациите, до които достигнахме. Казах на играчите и преди мача, че не трябва да се бърза и да има рискови ситуации особено в началото на мача", допълни наставникът на "червените". 

"На футболистите беше съобщено за смяната на собствеността. Според мен това не трябва да се отрази, защото всичко е еднакво. Дано това не се е отразило. При всички положения Каранга липсваше. Може би неговото отсъствие оказа влияние, но трябва да се справяме с наличните футболисти. Само заради феновете сме длъжни да покажем най-доброто от себе си в оставащите четири мача до края на сезона", каза още Стамен Белчев. 


По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Илиян Радулов

Илиян Радулов с убедителен старт на турнира в Матаро

Илиян Радулов се класира убедително за втория кръг на сингъл на турнира за мъже на клей в Матаро (Испания) с награден фонд 25 хиляди долара.  18-годишният българин постигна победа с 6:1, 6:1 над Бенжамен Пиетри от Франция. Срещата продължи час и 23 минути. Във втория кръг Радулов ще очаква победителя от испанския сблъсък между Бенямин..

публикувано на 22.05.24 в 18:00
Гимнастиците ни с добра подиум тренировка преди Световната купа във Варна

Гимнастиците ни с добра подиум тренировка преди Световната купа

Българските състезатели направиха добра подиум тренировка преди началото на Световната купа по спортна гимнастика, която започва утре в Двореца на културата и спорта във Варна. Входът за зрителите е свободен. По програма в четвъртък са квалификациите на земя, кон с гривни и халки при мъжете, както и на прескок и на смесена успоредка при..

публикувано на 22.05.24 в 17:56
Весела Димитрова

Весела Димитрова: Надявам се на ЕП да покажем стабилна игра, която да е предпоставка за по-високи цели на Олимпиадата

Националният ансамбъл по художествена гимнастика е на лагер на "Спортпалас" преди Европейското първенство, което вече започна в Будапеща. Момичетата на Весела Димитрова и на Ясена Стойнева днес направиха последната си тренировка край морето преди утре да отпътуват за столицата на Унгария.  На шампионата на Стария континент Камелия Петрова, Маргарита..

публикувано на 22.05.24 в 15:35
Цървена звезда спечели Купата на Сърбия

Цървена звезда взе и Купата на Сърбия

Шампионът на Сърбия Цървена звезда завърши сезона с дубъл, след като спечели и Купата на сърбия. Във финала, който се игра на стадион “Лагатор” в Лозница, футболистите от Белград победиха с 2:1 над Войводина и взеха трофея за четвърти пореден път. Звезда излезе напред в резултата в 37-ата минута с гол на Мирко Иванич, а в 66-ата Урош Спаич..

публикувано на 22.05.24 в 06:48
Канада победи с 4:3 Чехия

Канада срази Чехия след продължение

Дилан Козънс вкара победния гол за Канада при успеха с 4:3 след продължение срещу домакина Чехия в мач от група "А" на Световното първенство по хокей на лед. Така канадците завършиха първата фаза на шампионата със седем поредни успеха. Центърът на Бъфало се разписа за втори път в двубоя и за общо осми в турнира, в който е водещ реализатор...

публикувано на 22.05.24 в 06:41
Маурисио Почетино

Маурисио Почетино напусна Челси

Маурисио Почетино напусна Челси по взаимно съгласие, съобщиха от английския футболен клуб. Аржентинецът изкара само един сезон като мениджър на "сините" и имаше слаба кампания, в която не успя да си осигури класиране за предварителните кръгове на Шампионската лига. Лондончани завършиха на шесто място в класирането и загубиха финала в турнира..

публикувано на 22.05.24 в 06:39

Пирин и Хебър запазиха интригата

Пирин направи равенство 0:0 с гостуващия Хебър в мач от 34-ия кръг от Първа лига. След близо 18 минути игра Йоан Н'зи напредна и стреля, но вратарят Максим Ковальов изби топката без особени проблеми. До края на първата част двата отбора продължиха да действат предпазливо и не се стигна до никакви други възможности за гол. В 58-ата минута Йоан Н'зи..

публикувано на 21.05.24 в 23:01