Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж е намерен убит в апартамент в столичния квартал "Дружба"

| обновено на 02.05.16 в 17:23
Снимка: БГНЕС

Мъж на около 40 години е намерен убит в апартамент в столичния квартал "Дружба".

Според криминалисти причината за смъртта е побой.

Днес сутринта познати на мъжа са подали сигнал, че го издирват и че не са го виждали от известно време. Екип на полицията отишли на адреса, на който той живеел в столичният квартал "Дружба".  В жилището е открито тялото на мъжа. При огледа е установено, че по него има следи от насилие. Източници от МВР обясниха пред "Хоризонт", че в случая най-вероятно става дума за убийство след побой. Това обаче се е случило преди няколко дни е установил още огледът. Криминалистги разследват случая. Устатновено е, че мъжът е живял преди време с жена, от която има и дете. Двамата обаче са се скарали и жената е напуснала жилището. Случаят се изяснява.

Аутопсия ще установи точната причина за смъртта на мъжа. След първоначалния оглед разследващите установиха следи от насилие и предположението, че причина за смъртта може да е нанесен побой. От МВР, обаче не изключват  възможността мъжът да е получил инфаркт или инсулт след побоя и това да е предизвикало смъртта му. За момента няма данни той да е имал  криминални регистрации. Продължават разпитите на близките и съседите на убития.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Радатн Кънев (вдясно) - Смолян, 29 април 2024

Радан Кънев: Сигурността на Европа ще бъде основен приоритет

Сигурността на Европа ще бъде основен приоритет в предстоящия 5-годишен мандат, заяви на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Смолян Радан Кънев, евродепутат от ЕНП/ДБ. Той представи пред журналисти бъдещите приоритети на европейската политика и на коалицията ПП-ДБ, в чиято листа за евроизборите е кандидат. Според Радан Кънев..

публикувано на 29.04.24 в 16:02

Валери Жаблянов ще води евролистата на "Левицата"

Валери Жаблянов ще води евролистата на коалиция „Левицата“. Той е начело и в битката за национален парламент в Пловдив град. Михаил Миков и Татяна Дончева ще са водачи в две листи. Дончева - във Велико Търново и в 23 МИР в София град, Миков - във Видин и в 25 МИР.  Начело в Бургас ще е бившият вътрешен министър Румен Петков, в Кюстендил - неговият..

публикувано на 29.04.24 в 15:36
Цвета Рангелова (в средата) отново ще води листата на

"Възраждане" нареди листата в Благоевград - само местни

Партия "Възраждане“ ще се бори за второто място на предсрочните парламентарни избори и е готова с проект за кабинет. Преговори за парламентарно мнозинство са възможни с всички партии, без ДПС. Това заяви в Благоевград адвокат Цвета Рангелова, която отново е водач на листата за областта. Днес преди обед "Възраждане“ регистрира листата си..

публикувано на 29.04.24 в 15:31

Засилено полицейско присъствие в Пернишко за празниците

Засилено полицейско присъствие ще има в Пернишко заради празниците, съобщиха от ОДМВР. Целта е да се гарантират общественият ред, сигурността и безпроблемното придвижване на гражданите. Екипи на Пътна полиция ще следят за спазване на Закона за движение по пътищата. Ще бъдат използвани всички технически средства за контрол на скоростта. Ще се..

публикувано на 29.04.24 в 15:20

Кристина Павлова: Как да извървим живота си - по правилата на разума или на чувствата

Няма рецепта за щастие. Всяко нещо ни се случва неслучайно. Всичко, през което преминаваме е да получим урок на живота и да ни го оцвети. Ако живеем само с разума, ще се превърнем в роботи, това не носи щастие, тези хора се разболяват.  Това препоръча д-р Кристина Павлова в интервю по БНР, в което разказа за новата си книга за..

публикувано на 29.04.24 в 15:02

Блинкън отново се обяви срещу израелска офанзива в Рафах

Американският държавен секретар Антъни Блинкън, който е на седмата си обиколка в Близкия изток, отново се обяви против израелска офанзива в пограничния град Рафах.  "Не сме видели план, който ни дава увереност, че цивилните ще бъдат наистина защитени," заяви Блинкън.  По-рано палестинската страна съобщи за 22-ма загинали при израелски удари през нощта..

публикувано на 29.04.24 в 14:58
Габриела Наплатанова

Габриела Наплатанова: Медийната грамотност е ключова, задължени сме да я насърчаваме

Медийната грамотност е сред ключовите предизвикателства и наше задължение е да я насърчаваме , защото опазва населението не само от дезинформация, но и от заблуждаваща информация, фалшиви реклами и кибертормоз. Това заяви пред БНР ротационният председател на СЕМ Габриела Наплатанова, която от 28 април до 27 октомври ще заема този пост, след което ще..

публикувано на 29.04.24 в 14:21