Григор Димитров

Григор Димитров се класира за втория кръг на "Ролан Гарос"

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг на Откритото първенство на Франция. Десетият поставен Димитров преодоля първия кръг на втория за годината турнир от Големия шлем след трисетов успех над американеца Александър..

публикувано на 26.05.24 в 16:45
Националният отбор по естетическа групова гимнастика на България - със златото на СК в Будапеща

Злато и бронз за България и от СК по естетическа гимнастика в Будапеща

Невероятният уикенд за българския спорт и особено за гимнастическите ни спортове продължи и с успехите на националните ни отбори по естетическа групова гимнастика, които донесоха на България златни медали при жените и бронзови при девойките от Световната..

публикувано на 26.05.24 в 16:24
Елвира Краснобаева

И Елвира Краснобаева с медал от финалите на ЕП по художествена гимнастика в Будапеща

Елвира Краснобаева спечели бронзов медал, а Стилияна Николова завърши четвърта на финала на лента на 40-о Европейско първенство по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. Краснобаева, която е дебютантка на такъв форум, получи за..

публикувано на 26.05.24 в 14:34
Боряна Калейн

Боряна Калейн с бронз във финала с бухалки на ЕП в Будапеща

Боряна Калейн спечели бронзов медал във финала на бухалки на 40-о Европейско първенство по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. Абсолютната европейска шампионка от Баку 2023 допусна неточност в края на изпълнението си и беше оценена с..

публикувано на 26.05.24 в 13:44

Златен и бронзов медал за България от СК по спортна аеробика в Токио

Българските състезатели спечелиха златен и бронзов медал на финалите на Световната купа по спортна аеробика "Suzuki World Cup 2024" в японската столица Токио. Тройката в състав Антонио Папазов, Тихомир Баротев и Борислава Иванова завоюва титлата с оценка..

публикувано на 26.05.24 в 12:03
Боряна Калейн

Боряна Калейн с титлата, Стилияна Николова взе сребро във финала с обръч на ЕП в Будапеща

Боряна Калейн спечели титлата, а Стилияна Николова взе сребърното отличие на финала на обръч на Европейското първенство по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща. Абсолютната европейска шампионка от Баку 2023 Калейн изигра отлично..

публикувано на 26.05.24 в 12:00

Локомотив Пловдив - ЦСКА София пряко по "Хоризонт"

Мачовете от последния 35-ти кръг в първата шестица на елитното ни футболно първенство предстоят тази вечер.  От 18 часа на стадион Георги Аспарухов, Левски приема Лудогорец.  Половин час по-късно във Варна, Черно море е домакин на Крумовград. От 20.30..

публикувано на 26.05.24 в 09:16

Пари Сен Жермен триумфира с Купата на Франция

Отборът на Пари Сен Жермен спечели Купата на Франция по футбол. Във финалната среща в Лил, ПСЖ надигра Лион с 2:1 Парижани отбелязаха своите голове през първата част чрез Осман Дембеле и Фабиан Руис. Лион успя да върне едно попадение в началото на..

публикувано на 26.05.24 в 06:28

Байер Леверкузен спечели Купата на Германия

Отборът на Байер Леверкузен победи втородивизионния Кайзерслаутерн с 1:0 и спечели Купата на Германия.   Гранит Джака вкара победното попадение за шампионите в 16-ата минута, като то се оказа и победно. В последната минута на първата част Одилон Косуну..

публикувано на 26.05.24 в 06:19
България с три златни медала на ЕП  по художествена гимнастика в Будапеща

България с три златни медала на ЕП по художествена гимнастика в Будапеща

Българската художествена гимнастика записа поредна златна страница в историята си, след като днес на Европейското първенство в Будапеща (Унгария) българките завоюваха три златни медала от три възможни, а зрителите в зала "Ласло Пап" чуха българския химн..

публикувано на 26.05.24 в 06:04