Александра Начева

Александра Начева се завърна с победа в тройния скок

Александра Начева се завърна с победа след лечение на контузия. 22-годишната българка спечели надпреварата в дисциплината троен скок на турнира "Пловдив" след  като записа  резултат от 14 метра и 1 сантиметър .  Това е първо състезание за атлетката..

публикувано на 12.05.24 в 18:53
Николай Грязин

Николай Грязин със седмо място в рали Португалия

Състезаващият се с български лиценз руски пилот Николай Грязин се нареди на седмо място в  рали Португалия, пети кръг от световния шампионат по автомобилизъм на различни настилки. Състезателят на Ситроен изостана на 5:12.4 минути след победителя..

публикувано на 12.05.24 в 18:49
Стилияна Николова

Краснобаева и Николова с по два златни медала от финалите на уреди на ДП по художествена гимнастика

Елвира Краснобаева и Стилияна Николова спечелиха по два златни медала на финалите на отделните уреди при жените на Държавното първенство по художествена гимнастика категория "Елит" и приз "Мария Гигова". Краснобаева от клуб Грация игра най-силно, получи..

публикувано на 12.05.24 в 17:57
Георги Вангелов (вдясно) ще се бори с колумбиец утре.

Георги Вангелов отпадна в репешажите на олимпийската квалификация в Истанбул

Георги Вангелов отпадна в репешажите на олимпийската квалификация в Истанбул и няма да участва на олимпийските игри в Париж. Българинът, който е пети от предишните Игри в Токио, загуби с 4:6 и туш от украинеца Андрий Яценко в категория до 57 килограма в..

публикувано на 12.05.24 в 17:46

Григор Димитров с победа над френски квалификант в Рим

Григор Димитров се класира за четвъртия кръг на турнира по тенис на клей в Рим с награден фонд от 9.09 милиона евро. Първата ракета на България победи със 7:6 (3), 6:3 квалификанта Теренс Атман (Франция). Хасковлията поведе с пробив и 2:1 в първия сет,..

публикувано на 12.05.24 в 17:37

Кимия Ализаде донесе европейска титла за България в олимпийското таекуондо (ОБНОВЕНА)

Звездата на олимпийското таекуондо Кимия Ализаде донесе европейска титла на България в първото си състезание под български флаг. Натурализираната иранка извоюва златния медал в категория 62 килограма на шампионата на Стария континент, който се проведе в..

публикувано на 12.05.24 в 17:23
Анди Родик

Анди Родик разказа пред фенове как се е борил с рак в устните

Някогашният лидер в мъжкия професионален тенис Анди Родик съобщи, че е отстранил раков тумор от устните си. Американецът разказа пред феновете за продължаващата си борба с рака на кожата по време на тазседмичния епизод на неговия подкаст "Served“...

публикувано на 12.05.24 в 11:47
Холщайн (Кил) влезе в Бундеслигата за първи път в историята

Холщайн (Кил) влезе в Бундеслигата за първи път в историята

Отборът на Холщайн (Кил) спечели промоция в Бундеслигата за първи път в историята, след като кръг преди края на второто ниво на футбола в Германия е недостижим на върха с 65 точки. Това се случи след домакинското равенство 1:1 срещу Фортуна..

публикувано на 12.05.24 в 11:32
Доминик Янков игра 30 минути срещу Меси и Суарес

Доминик Янков игра 30 минути срещу Меси и Суарес

Българският национал Доминик Янков влезе като резерва в 63-ата минута за своя тим Монреал в първенството на Американската Мейджър-лига срещу Интер (Маями), в чиито редици блестят мегазвездите Лионел Меси и Луис Суарес. Монреал изненадващо поведе с 2:0..

публикувано на 12.05.24 в 10:53
Бостън и Далас поведоха в полуфиналите на НБА

Бостън и Далас поведоха в полуфиналите на НБА

Първенство на Националната баскетболна асоциация на Северна Америка (НБА), плейофи: Източна конференция, полуфинал: Кливланд – Бостън          93:106 *Бостън води в серията с 2-1 победи, играе се до четири успеха Западна..

публикувано на 12.05.24 в 10:27