Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Максим Минчев: Дискусиите на световната среща на българските медии бяха съдържателни

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/19.05 MAXIM MINCHEV.mp3 В шестата световна среща на българските медии, която се проведе във Виена имаше изключително богата гама на съдържателни дискусии. Това каза в предаването "Преди всички"..

публикувано на 19.05.10 в 08:14

Росен Желязков: Вариантът за съкращаване на разходите е по-леко поносим за обществото

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/18.05 ROSEN JELQZKOV.mp3 Съкращаването на разходите не е фокусирано само към съкращаването на администрацията, а изобщо към съкращаването на бюджетните разходи. Това заяви в предаването "Преди всички"..

публикувано на 19.05.10 в 07:04

Как се разрушава печално известната дискотека "Амнезия" в Студентски град

Дискотека "Амнезия", пред която беше убит студентът Стоян Балтов ще бъде разрушена. Това видя репортерът Добромир Видев, който провери хода на акцията по събаряне, крайният срок за която изтича днес. На собствениците на дискотека..

публикувано на 19.05.10 в 06:16

Общинските полицаи ще се грижат за спокойствието на гражданите и имуществото на местната власт

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/19.05 NIKOLAI GRIGOROV.mp3 Общинските полицаи ще имат същият статут като останалите полицейски служители. Те ще носят същите униформи с тази разлика, че на десния ръкав и на гърдите ще имат отличителния знак на..

публикувано на 19.05.10 в 05:06
Родителите на изчезналия Веселин Игнатов

Майката на изчезналия Веселин: "Благодаря на всички, които ни помогнаха"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/1805VeselinIgnatov.mp3 Много Ви благодаря за бързата реакция и за това, че се свързахте с мен, заяви в предаването "Преди всички" Благомира Бозукова, майка на 7-годишния Веселин Игнатов, изчезнал на..

публикувано на 18.05.10 в 08:32

Георги Лозанов: "В никакъв случай нe може да става дума за закон за печата"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/1805GeorgiLozanov.mp3 На базата на консенсус между самите издатели преди време Съюзът на издателите изрази готовност от името на гилдията, свързана с пресата, да се въведат някакви законови граници, които да..

публикувано на 18.05.10 в 06:20

Искра Фидосова: "За Изборния кодекс са нужни промени в Конституцията"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/1805IskraFidosova.mp3 Работим много активно по изработването и съставянето на Изборния кодекс, който ще определи изцяло организацията и реда за провеждане на четирите вида избори - за народни представители, за..

публикувано на 18.05.10 в 04:51

Огнян Стоичков: "Бих подкрепил създаването на анкетна комисия за матурите"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/1705OStoichkov.mp3 Бих подкрепил предложението за създаването на анкетна комисия, която да провери евентуалното изтичане на информация за темите на матурите с оглед всеобхватното, пълно и обективно разследване..

публикувано на 17.05.10 в 06:28

Николай Василев: "Министерствата пак ще надхитрят системата"

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/1705NVasilev.mp3 Само по себе си като информация това едва ли е фатално, заяви в предаването "Преди всички" бившият министър на администрацията и административната реформа Николай Василев по повод..

публикувано на 17.05.10 в 04:55

Срещата с българските медии по света се открива в неделя във Виена

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/1405 medii.mp3 Шестата световна среща на българските медии, които работят зад граница, се открива в неделя във Виена. Традиционен организатор на срещата е БТА, а темата тази година - Новите Изток и Запад...

публикувано на 14.05.10 в 08:02