Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Zyrat konsullore bullgare pezullojnë lëshimin e dokumenteve personale

Foto: arkiv

Zyrat konsullore të Bullgarisë përkohësisht nuk do të kryejnë shërbime, të cilat nuk janë urgjente. Shërbime të tilla janë ndërrimi i dokumenteve personale, informuan nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Në se ka nevojë për udhëtim urgjent për në Bullgari të ndonjë shtetas bullgar, Zyrat konsullore kanë udhëzime sipas të cilave do të punojnë dhe do të lëshojnë pasaporta të përkohshme. 


Më shumë nga rubrika

Bullgaria do të marrë 2.693 mlrd euro nga Fondi për Tranzicion të Drejtë

Bullgaria do të marrë 2.693 mlrd euro sipas çmimeve nga viti 2018 nga Fondi për Tranzicion të Drejtë, u bë e qartë nga propozimi i Komisionit Evropian dhe nga Banka Evropiane për Investime për një hua publike në përkrahje të investimeve të gjelbra...

botuar më 20-05-28 6.39.MD

BE-ja i ofron Bullgarisë mbi 9 mlrd euro për rimëkëmbjen e saj

Komisioni Evropian i ofron Bullgarisë 9,282 mlrd euro nga fondi për rimëkëmbje ekonomike pas Covid-19. 6,131 mlrd euro prej tyre janë mjete falas, ndërsa huat janë 3,151 mlrd euro. Mjetet do të livrohen me këste në kuadrin e programeve kombëtare..

botuar më 20-05-28 6.15.MD
Ministri Krasen Kralev

Ngulet këmbë për licencimin e shpejtuar të laboratorit bullgar antidoping

Ministri i Rinisë dhe Sportit Krasen Kralev zhvilloi online një takim pune me Presidentin e Agjencisë Botërore Antidoping (WADA) Witold Banka. Ministri Kralev nënvizoi se shpreson te përkrahja e WADA për licencimin e laboratorit bullgar antidoping...

botuar më 20-05-28 5.46.MD