Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Serbia rivendosi kontrollet kufitare në kufirin me Bullgarinë

PKK "Kallotina"
Foto: BGNES

Që nga 23 maji Serbia rivendos konntrollet në pikat e kalimit kufitar mes Bullgarisë dhe Serbisë “Strezimirovci” dhe “Otlomanci”.

Të premten ishin hequr të gjitha kufizimet për ata që dëshirojnë të hyjnë në territorin e Serbisë perms PKK-ve “Kallotina”, “Vrashka Çuka” dhe “Bregovo”.


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 87

Pas 15 qershorit pritet që lëvizja në BE të rivendoset Pritet që pas 15 qershorit lëvizja në BE të rivendoset plotësisht, pasi ajo u rimëkëmb me shtetet fqinje dhe me ato që kanë situata të ngjashme epidemiologjike, njoftoi ministrja e..

botuar më 20-06-02 9.18.MD

Me pyet e veta Bullgaria është ndër finalistët për çmimin evropian Natura 2000

Bullgaria është ndër 27 finalistët që do të konkurrojnë për çmimet që jepen për suksese për administrimin dhe ruajtjen e "Natura 2000” – rrjeti i BE-së i objekteve të mbrojtura natyrore. Bullgaria paraqitet me iniciativën e saj për ruajtjen e..

botuar më 20-06-02 8.41.MD
Ministri Krasen Kralev

Ministri Krasen Kralev: Rimëkëmbja e ekonomisë sportive duhet të jetë prioritet i BE-së

Rimëkëmbja e ekonomisë sportive është një përgjegjësi e madhe për të gjitha shtetet anëtare të BE-së. Ajo duhet të jetë ndër prioritetet e BE-së dhe të jetë e përkrahur me mjetet e fondeve evropiane. Këtë e deklaroi Ministri i Rinisë dhe Sportit..

botuar më 20-06-02 7.55.MD