"Вход Свободен" – извънредни мисли в петък

Изолацията ражда нови светове, но открива и отдавна забравени истини! В петък си позволяваме един по-философски прочите на ситуацията, защото почивните дни вече не носят същата радост! Рубриката „Уроци по щастие“ , в миналото и следващи няколко издания,..

обновено на 27.03.20 в 09:33

В търсене на изход „Точно днес“

Между страха и надеждата, усамотени, невярващи и незнаещи, търсим помощ и утеха от хората, които доказват висок професионализъм, морал  и дух. Два нови случая с коронавирус в Смолян . Връзка с областния управител Недялко Славов. Как..

публикувано на 26.03.20 в 17:50

"Ден след ден" при удължени извънредни мерки заради COVID-19

Ще колабира ли икономиката ни в условията на удължени извънредни мерки заради коронавируса? Ще дадат ли резултат икономическите мерки, предприети от правителството? Темата коментираме с икономиста Румен Гълъбинов . Решителна „атака“ срещу..

публикувано на 26.03.20 в 13:43

Любов под карантина във "Вход свободен"

Днес ще дадем някои съвети за двойки под карантина. Как да запазите добрия тон във връзката и какви занимания да си измислите, за да няма конфликти? Отговорите, в днешното предаване.  Ще ви запознаем и с няколко метода за подредба на домашното работно..

публикувано на 26.03.20 в 09:07

"Точно днес" - от вкъщи и от офиса сме заедно!

В тези дни е важно да изчистим мислите от провокации, да потърсим поводи за общност дори в социалното дистанциране. Не се отдалечаваме от фактите, и печелим нови приятели в борбата с ковид-19. Срещаме ви с учениците на СУ "Проф. Асен Златаров " в..

публикувано на 25.03.20 в 16:56

Решения за кризата "Ден след ден"

Достатъчна ли е като размер и като обхват правителствената програма за подкрепа на бизнеса заради ограниченията, които налагат мерките срещу коронавируса? За това ще разговаряме с Петър Ганев от Института за пазарна икономика. С Иван Нейков, бивш..

публикувано на 25.03.20 в 14:45

Делник и празник във "Вход свободен"

Днес е Благовещение! Ще се запознаем с традициите и обичаите на този празник.  В днешното предаване ще ви срещнем с Цвета Вацкова. С нея ще поговорим за Кранио-сакрална терапия.  В условията на пандемия бяха постановени специални мерки за ограничаване..

обновено на 25.03.20 в 09:31

Светът обединява ли се "Точно днес"

Темата за здравето на гражданите, където и да се намират те в държавата, или по света, обедини по безпрецедентен начин обществото, но и постави на изпитание  най-важните системи във функционирането на властта. Тестът, на който опасността..

публикувано на 24.03.20 в 18:40

Ние, бездната и светлината "Ден след ден"

Военни превърнаха зала „Колодрума“ в Пловдив в полева болница. Там при необходимост ще бъдат разположени 300 легла. В тренировката участваха 100 военнослужещи от 110-и логистичен полк в Пловдив, а целта й е повишаване способностите за реакция при..

публикувано на 24.03.20 в 14:56

"Вход свободен" - изгубени в делниците

С оптимистичен поглед подхождаме към ситуацията на деня! На всички ни се наложи да променим ежедневието си драстично, да преорганизираме целия си график и да прекарваме повече време на закрито, с близките си.  Весела психология на оцеляването в дома, но и..

обновено на 24.03.20 в 09:59