Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славчо Атанасов: Пловдив трябва да се управлява честно и с грижа за хората

| обновено на 23.10.15 в 18:55

„Пловдив трябва да се управлява честно и почтено – с грижа за хората. Пловдив трябва да се управлява с визия, а не от типа „проба-грешка”. Пловдив трябва да се управлява от почтени хора и може да се управлява по този начин – ние сме го доказали”. 

Това са принципите на управление на кандидата за кмет Славчо Атанасов, които прозвучаха на финалната среща на пловдивчани с него в Концертна  зала. 

В салона имаше стотици хора, които бяха категорични, че Атанасов трябва да бъде кмет на града, защото е човек, който мисли за пловдивчани, загрижен е за социалното положение на хората, кабинетът му е отворен за всички и е готов да помогне във всеки един момент на нуждаещите се. 

Привържениците на Славчо Атанасов обявиха още, че го подкрепят, защото екипът му се състои от качествени хора и професионалисти, за които не важи партийната повеля, а най-важното е хората да живеят добре. 

От своя страна Славчо Атанасов каза, че след като  предизбоната пушилка вече е минала, пловдивчани трябва да си отговорят на един елементарен, но много лесен въпрос и той е: Кога са живели по-добре – по време на първия му мандат или при сегашното управление на Пловдив?

Кандидатът на "Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” заяви, че ако бъде избран за кмет, веднага започва работа в две много важни посоки: ключовите строителни обекти за града, които са много важни и трябва незабавно  да бъдат изпълнени и социалната политика, за да свали данъците до нивото от първия си мандат. 

Тогава Пловдив беше с най-ниски данъци в цялата страна”, припомни Славчо Атанасов. 

 Той призова симпатизантите си да гласуват и за листата му за общински съветници, както и да кандидатите за районни кметове от неговата коалиция, защото е важно, ако стане кмет да има подкрепата на новия Общински съвет и на райкметовете. Само така може да се реализира успешно управленската програма за града, заяви Славчо Атанасов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Десницата подкрепя твърдо Иван Тотев на балотажа

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев благодари за получената твърда подкрепа от десницата в Пловдив за втория тур на местните избори. Той изтъкна принципната позиция по време на преговорите. Искам да изкажа своя респект към всички потенциални партньори, с които говорихме, за това, че никой не постави конкретни условия, освен..

обновено на 30.10.15 в 14:37

Георги Гергов: Промяната в Пловдив ще се случи с №5

БСП закри предизборната си кампания в Пловдив със заключителна среща с кандидата за кмет на левицата  Георги Гергов  и кандидатите за кметове на шестте района на града.  „Аз играя, защото така трябваше – председателят да играе. И затова играя!“ , каза Гергов пред активистите и симпатизантите на БСП, събрали се в трета палата на панаира...

обновено на 23.10.15 в 17:13

Славчо Атанасов кани пловдивчани на среща-разговор за Пловдив на 22 октомври

Славчо Атанасов и екипът му от кандидати за районни кметове и за общински съветници канят пловдивчани на среща-разговор за Пловдив на 22 октомври 2015 година от 18.00 часа в Концертна зала (бившия Партиен дом). „С много от вас вече разговаряхме – през тези дни и седмици почти няма улица в града, на която да не съм бил, за да ви чуя...

обновено на 22.10.15 в 14:23
Здравко Димитров, Светослав Малинов, Пепа Деведжиева

Евродепутатът Светослав Малинов: Пловдив заслужава промяна и по-добър кмет

На среща с пловдивчани евродепутатът Светослав Малинов изрази категоричната си подкрепа за кандидатите на Реформаторския блок Здравко Димитров  - за кмет на Пловдив и Пепа Деведжиева – кандидат за кмет на район "Централен”. "Идвам, за да дам подкрепата си за Здравко и Пепа. Тук съм да разсея ако може някои колебания у някои избиратели, защото..

обновено на 19.10.15 в 17:17

Славчо Атанасов: 10 приоритета за развитието на Пловдив

Местни данъци – по-поносими за хората и по-добра среда за бизнеса – това посочи като първостепенна задача в работата си народният представител от Патриотичен фронт и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, представяйки на среща с пловдивчани 10 основни приоритета за развитието на Пловдив. Той добави още: Градът може да се развива по-добре и..

обновено на 17.10.15 в 11:57