Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нападател подписа с Локомотив

Локомотив  се подсили с още едно чуждестранно попълнение. Канадският нападател Джон Пол премина при „черно-белите“, след като изкара пробен период и беше одобрен от треньора Александър Тунчев.

22-годишният Пол първоначално се беше договорил със Струмска слава, но заради изискване на БФС за чужденците във Втора лига нямаше как да бъде картотекиран. Затова агентът му Кофе Бабоне го доведе на „Лаута“.

Проблеми с документите забавят регистрирането на канадеца във футболната ни централа. „Смърфовете“ се надяват, че ще успеят да картотекират бившия играч на нискоразредния германски Берлинер за домакинския мач със Славия в неделя




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Шествие с Купата от стадион "Христо Ботев" до общината

Тази вечер в 19:12 ч. ПФК „Ботев“ и кметът Костадин Димитров ще вдигнат Купата на България от терасата на Община Пловдив. След завоюваната победа на жълто-черните, Купата отново е в Пловдив. По случай грандиозния успех фонтанът с пеликаните пред общината тази вечер ще бъде оцветен в жълто. Припомняме, че по-рано днес футболистите, и част от..

обновено на 16.05.24 в 13:48

"Ботев" триумфира с Купата на България!

"Ботев" (Пловдив) спечели Купата на България за четвърти път в историята си, след като победи "Лудогорец" с 3:2 във финала на турнира, игран на Националния стадион "Васил Левски". Срещата в София се игра пред около 10 000 зрители, като почти всички бяха привърженици на "Ботев". "Канарчетата", които отстраниха ЦСКА в полуфиналите, започнаха вихрено..

публикувано на 15.05.24 в 21:16

15-и фестивал "Здравей, Здраве!" този уикенд в Пловдив

За 15-а поредна година пловдивчани и всички гости на Пловдив ще имат възможност да се потопят в атмосферата на традиционния за града ни фестивал на здравословния живот "Здравей, Здраве!". Събитието ще се осъществи тази събота и неделя /18-19 май/ на територията на Дом на Науката и Техниката и в зеленото сърце на Пловдив. Входът е свободен. Тазгодишното..

публикувано на 15.05.24 в 16:43

Музеят може да бъде прекрасно място за учене

Знаете ли, че в музея можете и да учите? Тази събота 18 май Къща музей „Христо Г. Данов“ в Пловдив ще се превърне в място за учене по забавен начин. "Арт работилница - Музеят като място за учене" е събитието, което ще стартира точно в 10:00 и има за цел да разкрие цял един нов свят пред всички малки любознайковци. Работилницата е подходяща за деца..

публикувано на 15.05.24 в 14:03

Слушайте финала "Лудогорец" - "Ботев" по Радио Пловдив

Лудогорец и Ботев (Пловдив) ще определят новия носител на трофея в турнира за Купата на България. Сблъсъкът между актуалния шампион в надпреварата и „жълто-черните“ е днес, на 15 май, от 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Финалът може да слушате на живо по Радио Пловдив. "Ботев" има два финала срещу "Лудогорец", като първият бе..

обновено на 15.05.24 в 13:58