Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С "Озарени сърца", бъдеще светло създаваме!

Тази неделя в предаването Клуб "Неделя" тържествуваха Любовта и Добротата!

Заедно правим добро, от любов си помагаме!

С озарени сърца,бъдеще светло създаваме!

С тези думи в ефира на Радио Пловдив, Вера Вулджева учредител на фондация "Озарени сърца" покани всички на официалното представяне на фондацията, което ще се състои на 19 октомври от 18:30ч. в Етнографския музей на Пловдив. Входът е свободен! Дамата с голямо сърце, както обичаме да я наричаме, сподели още: 

"Откак се помня, в живота си съм водена от любовта и сърцето си, от чувството за правда и справедливост, от подтика ми за състрадание, милосърдие и взаимопомощ! През годините (вече почти 16) съм била част от различни каузи и организации в подкрепата на: раждането на мечтани деца, грижите за възрастни хора, подпомагане на многодетни семейства, доброволчески и благотворителни кампании, групи за емоционална подкрепа, засаждането на гора, организирането на родови срещи или пък случването на малки и големи "чудеса"! Но каквото и да правя, правя го от сърце и душа, и с помощта на добри същества (или както обичам да казвам "с подкрепата на цялата Вселена")! И така, слушайки сърцето си, осъзнах колко е прекрасно хората да си помагаме, да се обединяваме и да растем заедно, в СВЕТЛИНАТА! Така се роди фондация "Озарени сърца"..."

По думите й, освен живота ни, децата са най-голямото богатство, което ни е поверено от Бог и ние имаме към тях голяма отговорност! Затова ние сме длъжни да бъдем светъл и вдъхновяващ пример за тях, да ги възпитаваме в добродетели и да се опитаме да им помогнем да станат ДОБРИ ХОРА! Да им дадем здрави корени и силни криле! За да развият себе си, своите дарби и таланти, да разгърнат целия си потенциал, който е заложен в тях! А ние, ние просто да ги подкрепяме! 

Целият ни разговор е достъпен в прикачения звуков файл. 

По публикацията работи: Станка Лазарова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Предизвикателствата в съвременната култура за срещи

Съвременната култура на срещите или т.нар. ,,дейтинг култура“, може да бъде доста изтощителна за човек, който се опитва да открие любовта в съвременния свят. Става ни все по-трудно да се свържем качествено едни с други, да допуснем да бъдем открити, истински и автентични. За съжаление, да покажем уязвимост става все по-сложно, а това ни..

обновено на 07.05.24 в 16:42
Христо Христов

Христо Христов напусна управата на "Марица"

Собственикът на ПФК "Марица" (Пловдив) Христо Христов напуска съвета на директорите на клуба, съобщи той в официално изявление на страницата на футболния клуб във Фейсбук. Христов пое отговорността за изпадането на отбора от Втора лига и обяви имената на хората, които ще поемат ръководството на Марица.  "През този сезон "Марица" изпадна от Втора лига...

публикувано на 07.05.24 в 12:26

Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948 завършиха 0:0

Отборите на Ботев (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в двубой от плейофната фаза на efbet Лига. Двата състава си поделиха по едно полувреме, но така и не съумяха да намерят път към скъпоценния гол. По този начин битката за баражното седмо място продължава да бъде изключително интересна. След нулевите ремита, навръх Гергьовден, позициите се..

публикувано на 07.05.24 в 00:35

Григор Димитров научи възможните си съперници за първия мач в Рим

Първата ракета на България Григор Димитров ще играе срещу победителя от двубоя между Себастиан Офнер (Австрия) и Йошихито Нишиока (Япония) във втория кръг на турнира по тенис от сериите „Мастърс“ 1000 на клей в италианската столица Рим с награден фонд 9 милиона евро. Българинът е поставен под номер 8 в схемата и почива на старта. Димитров, който е 10-и..

публикувано на 06.05.24 в 17:54

Виктория Томова стартира с победа на турнира по тенис в Рим

Първата ракета на България Виктория Томова се класира за втория кръг на квалификациите на турнира по тенис на клей в италианската столица Рим с награден фонд 5.5 милиона долара. Българката, която е поставена под номер 6 в схемата на пресявките, надделя над участваща с "уайлд кард" представителка на домакините Анастасия Абанато с 6:3, 6:1 за 78 минути...

публикувано на 06.05.24 в 17:52