Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

90-годишен шофьор блъсна на пешеходна пътека 70-годишна жена

| обновено на 12.03.24 в 12:13

Инцидентът е станал във Велинград. Пострадалата е настанена  в болница с наранявания на гръдния кош, без опасност за живота.

Възрастният шофьор е тестван с дрегер, пробата му за алкохол е отрицателна. По случая се води досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Двама загинали и двама тежко ранени на бул. "Руски"

Двама души загинаха в тежък пътен инцидент в Повдив тази нощ, други двама са в тежко състояние в болница. Около 3.30 ч. на бул. „Руски“, в близост до кръстовището с бул. 6-ти септември“, джип "Рейндж Ровър", който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара.  От удара колата се..

обновено на 13.05.24 в 07:14

Информационна кампания по директни плащания в Пловдив и Пазарджик

Заместник-министърът на земеделието и храните Иван Капитанов ще открие информационната кампания по директни плащания в Пловдив. Срещата ще се проведе в Конгресния център на  Международен панаир Пловдив.  Следобед Иван Капитанов ще проведе информационна среща със земеделски производители и в Пазарджик. По време на срещите експертите ще представят..

обновено на 13.05.24 в 07:14

Екоактивисти подготвят петиция за чистотата на въздуха

Гражданското обединение “Дишай България” и Екологично сдружение „За Земята“ подготвят национална петиция за прозрачност за състоянието и проблемите на официалната система за мониторинг на качеството на въздуха. В Пловдив активисти на двете организации ще се срещнат и ще разговарят с граждани на ул. „Княз Александър Батемберг“, срещу стълбите..

обновено на 13.05.24 в 07:14

С близо 20 % са се увеличили ягодовите насаждения в Кричим

Площите с ягодови насаждения в община Кричим са се увеличили с близо 20 % спрямо 2020 г. Земеделските стопани от района са първи в производството и предлагането на ягоди на пазара. Това заяви заместник-министърът на земеделието и храните Таня Георгиева по време на 2-рото издание на фестивала на ягодата в гр. Кричим. Тя обясни, че през последните години..

обновено на 13.05.24 в 07:13

17-годишно момиче е в УМБАЛ "Св. Георги" след ПТП-то при с. Върхари

17-годишно момиче е настанено за лечение в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив, след като пострада при тежка катастрофа по главния път от Кърджали към ГКПП Маказа, в района на село Върхари.  На този етап няма повече информация за състоянието й.  Общо четирима са приети за лечение в болници. Трима от тях са настанени в Отделението по анестезиология и..

публикувано на 12.05.24 в 16:49