Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа затруднява движението по пътя Пазарджик - Пловдив

| обновено на 17.04.24 в 10:41

Верижна катастрофа е станала тази сутрин на пътя Пазарджик – Пловдив, малко след моста на река Луда Яна в посока Пловдив.

Няма данни за сериозно пострадали участници, но движението е затруднено, съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

Към мястото са изпратени екипи на сектор „Пътна полиция“, на пожарната и на Спешна помощ.

Пътуващите за Пловдив преминават през пътя, като в зоната на местопроизшествието скоростта е ограничена, а екип на „Пътна полиция“ регулира движението. Пристигащите от Пловдив се отбиват по обходен маршрут през Мало Конаре, Огняново до Пазарджик. 


По публикацията работи: Антоанета Петричанска


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Днес е Велики вторник

На Велики вторник църквата споменава Притчата за десетте девици. Вечерта след залез слънце на Велики вторник е третата поред и последна вечер, в която се отслужва литургията „Последование на Жениха“. След влизането в Eрусалим Исус Христос проповядва в храма и разказва Притчата за десетте девици на своите ученици. В нея се казва, че пет от девиците..

публикувано на 30.04.24 в 07:58

Поредна първа копка на нов водопровод за Брестовица

Със символична първа копка ще бъде дадено началото на изграждане на  довеждащия водопровод на село Брестовица. Церемонията ще се състои на помпена станция „Брестовица 2“.  Трасето е с дължина около 8 километра. То започва от построените от община „Родопи“ 3 нови водоизточника, които са с чиста вода и висок дебит.  Дотук се стигна след поредица..

обновено на 30.04.24 в 07:25

Клисура въстана втора, но изгоря първа!

Служебният министър-председател Димитър Главчев пристига в Клисура.  Довечера той ще приеме почетния строй и ще произнесе слово по повод 148 години от избухването на Априлското въстание.   Преди това ще бъде отслужена заупокойна литургия в църквата „Св. Никола“ в памет на загиналите във въстанието,  а след това започва литийно шествие до градския..

обновено на 30.04.24 в 07:25

Ало банда измами с над 30 000 лв възрастни пловдивчанки

Пловдивските криминалисти заловиха трима телефонни измамници, които в група с разпределени функции са успели да заблудят четири възрастни жени, едната от които 89-годишна. Бандата е действала в периода от 23-ти до 27 април тази година, като само за пет дни са успели да измъкнат от тях общо 30 500 лв. Пострадалите жени живеели на различни..

обновено на 30.04.24 в 07:24

Труд почисти коритото на река Пясъчник

Коритото на река Пясъчник в рамките на Труд е почистено от храсти и върби, които потенциално застрашаваха населението. Повече от 500 метра по поречието на реката вече са разчистени от израснали дървета, които създаваха опасност до затлачвания при обилни валежи. Заедно с дървесната маса са разчистени и отпадъци, които представляваха риск и..

публикувано на 29.04.24 в 19:13