Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-14 4.10.MD

Vraca, oborri i Kompleksit Etnografik të Rilindjes “Shën Sofronij Vraçanski” – një program festiv me rastin e Trifon Zarezanit me pjesëmarrjen e ansamblit koreografik “Hemus”. Foto: BTA

Pushimorja Borovec – diell, borë dhe pamje të mrekullueshme. Foto: Iva Grinko

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Haskovo, ushqimi pranveror i bletave në vendin „Frashërit shekullorë” pranë parkut të qytetit “Kenana”. Fotografi: BTA

botuar më 20-05-20 5.05.MD

Bullgaria në fotografi

Burgas, Kopshti Zoologjik. Për disa “banorë” izolimi social vazhdon të jetë i pashmangshëm edhe pas fundit të gjendjes së jashtëzakonshme. Foto: BTA

botuar më 20-05-19 4.06.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Vraca i Bullgarisë Veriperëndimore, mot i mrekullueshëm për shëtitje në malin Ballkan. Foto: BTA

botuar më 20-05-18 12.44.MD