Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-03-19 4.36.MD

Qyteti Asenovgrad, repart për prodhimin e veshjeve martesore dhe për ceremoni zyrtare. Brenda dy ditëve të fundit në firmë u prodhuan më se 700 maska, gjysma prej të cilave ua dhuruan çerdheve, kopshteve dhe institucioneve shoqërore në qytet. Foto: BTA

Sofja, shkollë në shtëpi. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti danubian Ruse, Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, 1 qershorin, rruga qendrore e këmbësorëve. Foto: BTA

botuar më 20-06-01 2.50.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Varna, në pritje të stinës së re turistike. Foto: BTA

botuar më 20-05-29 2.20.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovid, Dita e Spasit në kishën “Ngjitje të Zotit Krisht në Qiej”. Foto: BTA

botuar më 20-05-28 2.59.MD