Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Sofja, kambanorja e katedrales “Shën Aleksandër Nevski”. Në shenjë empatie me të prekurit nga COVID-19 dhe me të gjithët, të cilët marrin pjesë në luftën kundër pandemisë, Kisha Ortodokse Bullgare shpalli se kambanat e kishave do të tingëllojnë çdo ditë. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, lagja artistike Kapana me zbukurime të reja në prag të Ditës së Arsimit dhe Kulturës Bullgare dhe të Shkrimit Sllav, 24 Majit. Foto: BTA

botuar më 20-05-22 3.04.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Kallofer, kompleksi memorial “Hristo Botev” dhe kisha “Fjetja e Hyjlindëses Mëri” – pamje nga lart. Foto: BTA

botuar më 20-05-21 4.05.MD

Bullgaria në fotografi

Haskovo, ushqimi pranveror i bletave në vendin „Frashërit shekullorë” pranë parkut të qytetit “Kenana”. Fotografi: BTA

botuar më 20-05-20 5.05.MD