Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За любовта Входът винаги е свободен

Днес както никога, ще ви омръзне от любов и вино! От нищене и спрягане на двете думи, двете разновидности на празника и разбиранията, които имаме! Всичко това може да изнерви до край, и човек да бойкотира и на виното, и любовта. Цялата ситуация по отхвърляне и налагане къде на Зарезан, къде на Валентин може да бъде и много весела! В крайна сметка, Св Валентин е само един ден в годината, но любовта е Завинаги! Или поне за дълго! Или до следващата! Еее, добре де – колкото –толкова!

Ще се постараем да не ви напрягаме по темата, но все пак днес във „Вход свободен“ ще си говорим за любов! Със всичките и странности , разновидности,опияняваща, изпепеляваща,възкресяваща унищожителка...

Темата е дълга и неясна, за това ще потърсим помощ и съвет, както от събеседниците ни – корифеи в своите области, така и от вас, на ефирния 632 400. Помагайте да открием любовта, защото така сме я изплашили, че  е приела неузнаваем образ и се е скрила в миша дупка!

Червеното е на мода днес, не само във виното, но в облеклото , букетите , сърцата ....

Тенденциите и традиции  в празника, ще разгледаме с помощта на флориста Нели Бахчеванова – едно от най-успешните имена в бранша.

Мачмейкинг – думата не е съвсем стряскаща, но все още непозната. Бихте ли се доверили на професионален сватовник? Радослава Карамихалева е професионалистът ни по темата, очаквайте мнението и съветите й!

"Предразсъдъци и следразсъдъци" днес ни дава глъдка свеж въздух, извън фронтовата линия вино - любов!

Започваме след новините в 12!


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Професор Велин Станев в „Добро утро, ден!“

В рубриката „Добро утро, ден!“ тази седмица гостува професор Велин Станев – емблематичният водещ на култовото предаване „Велин рок блок“ по Радио Пловдив, който е и ръководител на катедра "Маркетинг и Международни икономически отношения“ във Факултета по икономически и социални науки към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“= Професор..

обновено на 26.04.24 в 16:56

Хляб и култура „Ден след ден“

Пазарът, производителят или регионът определят цените на продуктите у нас преди Великден? Що е то бутиков козунак с цена от 200 лв. за килограм? Подвеждащи ли са обещанията за изключително качество на невероятни цени? Ще се намери ли политическа сила, която предизборно или следизборно да качи цената на хляба с 30%, отменяйки нулевото ДДС върху..

публикувано на 26.04.24 в 15:00

"Вход свободен"- в очакване на празниците

Времето ни тормози с непрекъснати метаморфози, но това е повече от характерно за четвъртия месец от календара. Без промяна е само все по-настъпващото предчуствие за идващи празници и предвеликденско оживление. В тон с преобладаващото настроение  е и днешното издание на "Вход свободен"!  С бенд- лидера на фюжън формацията "Цинга манга фънк"- Кирил..

публикувано на 26.04.24 в 09:45

Уроци за бъдещето "Точно днес"

В опит да прозрем  и да изберем храна, управляващи и обществено поведение в петък сутрин поканахме за разговор: - социологът от "Алфа рисърч" Боряна Димитрова за движенията на политическите лидери, авторитетът на институциите и пазарът на идеи, доколкото ги има, преди старта на пореден изборен цикъл - професорът от УХТ Десислав Балев за деня на..

публикувано на 25.04.24 в 16:50

Хора и улици в "Ден след ден"

За хората и това, което те виждат, чуват и коментират не само по улиците, но и на път към работа или вкъщи ще говорим в следобедната програма на Радио Пловдив.  "Ден след ден" започва с погледа на социолога Мира Радева за това, което се случва сега на политическата сцена у нас преди изборите и онова, което може да ни отведе по нови пътища или да ни..

публикувано на 25.04.24 в 14:55