Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изтича срокът за оферти за доставка на животни за зоокъта

Днес в 17,15 ч. изтича срокът за подаване на оферти за доставка на животни за пловдивската Зоологическа градина. 

Той беше удължен с три дни в края на миналата седмица, след като в общината постъпи само едно предложение. 

За Радио Пловдив директорът на общинската Дирекция „Обществени поръчки“ Тодор Тодоров съобщи, че комисията за разглеждане на офертите ще се събере следобед след изтичане на удължения срок. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Алкохолната проба на Кристиян е отрицателна, ранените се подобряват

Няма установено наличие на алкохол в кръвта на 21-годишния шофьор, причинил тежката катастрофа с две жертви на бул. "Руски". Това става ясно от назначената химическа експертиза, съобщиха от Окръжна прокуратура Пловдив. Резултатите от химическата експертиза за наличие на дрога, както и от автотехническата експертиза, все още не са готови...

публикувано на 15.05.24 в 16:27

Обявиха обществената поръчка за ремонта на кино "Космос"

В ход е обществената поръчка за основния ремонт на кино „Космос“ в Пловдив. За  9 900 000 без ДДС, от които държавата отпуска над 4,4 милиона лева бившето кино трябва да бъде преобразено в модерен Културен център.  Проектът е приоритетен за пловдивската община и бе част от списъка с други проекти, за които бе предвидено финансиране от държавния..

публикувано на 15.05.24 в 14:24

Протест в Чепеларе заради полицейски произвол в Хвойна

В Чепеларе се проведе протест заради полицейски произвол на служител срещу собственик на конна база в Хвойна. Протестиращите се събраха пред общината с плакати за справедливо разследване и преминаха в шествие до сградата на Районното управление в Чепеларе. Безсилието, в което съм поставен от институциите, ме накара да организирам този протест,..

обновено на 15.05.24 в 14:16

Рокади в пловдивската прокуратура

Нови заместник-окръжни прокурори има пловдивската Окръжна прокуратура. Това са бившия районен прокурор на Пловдив Чавдар Грошев и Георги Гешев, досега прокурор в окръжната прокуратура.  Назначенията са с решение на прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, която изпълнява функциите на Висш прокурорски съвет. Със същото решение за..

публикувано на 15.05.24 в 14:01

Арестуваха 16- годишен, ограбил и контузил възрастен мъж

Полицията в Пазарджик задържа криминално проявен тийнейджър, ограбил възрастен мъж. Пенсионерът бил нападнат в покрайнините на областния град.  Непознат младеж съборил на земята 76-годишния мъж и отмъкнал чантата му. В нея ограбеният носил само лични и медицински документи.  В резултат на блъскането ощетеният счупил крака си и бил настанен в..

публикувано на 15.05.24 в 13:14