Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вход свободен" - любим петък

| обновено на 09.10.20 в 09:31

Както облеклото и визията могат да подскажат за това каква личност сте, така и обликът на дома ви говори за особеностите на характера ви повече, отколкото предполагате. Вашият дом е отражение на вас самите, без да си давате сметка за това. С това ще дадем и старт на петъчното предаване. 

Ще се запознаем и с някои от местата по света, които са с изключително ограничен достъп. 

Много жени мечтаят да намерят мъж, който да превърне живота им в приказка. Те са на мнението, че зад всеки успешен мъж трябва да стои по една красива и мотивираща го жена. Замисляли ли сте се колко много обаче прави името на човека за него и съдбата му? Ще останете изненадани, защото името е отражение на живота. 

В края на работната седмица ще ви срещнем и с една млада дама, която ще ни разкаже повече за Младежки форум "Истина или предизвикателство: Открий нови светове". 

Очакват ни и две любими рубрики. Ще повдигнем настроението с "Кино" и "Четем с радио Пловдив". 

Започваме след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Не е лесно да избираш "Точно днес"

"Бъдещето идва твърде бързо" ни каза една наша събеседничка преди време и описа съвременния човек като обречен да изостава на перона на времето. Уви,  имаме повод, след примери за безразсъдство, да си кажем, че бъдещето никога не идва... С поглед и към двете хипотези ще говорим днес в утрото на 30 май. След потвърдената скорост от 175 километра в час, с..

публикувано на 29.05.24 в 17:01

Потокът на времето „Ден след ден“

Търпението е изчерпано. Подбалканският път и проходът „Троян – Кърнаре“ са затворени предупредително за един час. Пътната блокада е организирана от кметовете на Карлово и селата, пострадали от бедствието през септември 2022 г. – Богдан, Каравелово, Слатина, Розино, и Христо Даново. Те настояват държавата да отпусне 38 милиона лева за възстановяване..

публикувано на 29.05.24 в 14:50

Цветен календар от събития във "Вход свободен"

Цветен и наситен е календарът от събития в Пловдив! Днес предприемаме необичайна за средата на работната седмица разходка из сцените на града ни! В аванс ще ви разкажем за предстоящия фестивал „Пловдив представя: Балканските оркестри“, в рамките на който ще се случат четири концерта.  Своята 190 годишна история празнува Арменското училище "Виктория и..

публикувано на 29.05.24 в 09:30

"Точно днес" - още от посоките на май

Месец май донесе новини, на които продължаваме да се учудваме и да търсим решения. Изборните дилеми оставяме за политиците, темите са здраве, история и книги, реколта и плодове.  За дълго продължение ще говорим в програма "Точно днес". Близо две години след потопа в Карловско все още няма намерен вариант държавата да отпусне средства, необходими за..

публикувано на 28.05.24 в 15:34

Управление под напрежение „Ден след ден“

В предаването „Ден след ден“ на 28-ми май очаквайте: Областния управител на Пловдив инж. Илия Зюмбилев за утрешния протест на карловските кметове срещу липсата на средства за възстановяване на щетите от наводнението преди две години Шофьора на „простреляния“ с въздушна пушка автобус снощи  в ж. р. „Тракия“ и представител на превозвача за..

публикувано на 28.05.24 в 14:31