Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!

Привърженици на Локомотив Пловдив изкачиха връх Брайтхорн (4164 м) в Алпите и си направиха обща снимка със знаме на любимия отбор. Кадърът бе разпространен от фенклуба на черно-белите със следния текст:

"Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници! Връх Брайтхорн 4164 м.!"

Връх Брайтхорн е разположен на границата между Швейцария и Италия и много често алпинистите го изкачват за аклиматизация, преди да атакуват намиращия се наблизо връх Матерхорн (4478 м) - считан за един от един от най-красивите върхове на земята.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ясен Танев за инициативата на ЕЦИХ "Тракия"

 Днес от 17.30 на ул."Драва"2 Европейския цифров информационен хъб "Тракия" организира среща на тема "Предприемачеството като житейска стратегия и как Европа помага за това".  С АйТи експерта от хъб "Тракия" - Ясен Танев говорихме за събитието.  В резюме той представи накратко предприемачеството като житейска стратегия и с какво Европа може да..

публикувано на 29.04.24 в 17:25

"Спартак" разби с 4:0 "Сокол" и запази върха на Югоизток

"Спартак" (Пловдив) разби с 4:0 закъсалия "Сокол" (Марково) в среща от 32-ия кръг на Югоизточната Трета лига. По този начин "гладиаторите", водени от Иван Кочев, запозиха лидерската си позиция с актив от 80 точки, с 2 повече от втория "Саяна" (Хасково) и 3 пред ОФК "Несебър". Антон Маргаритов откри резултата в 28-ата минута. Няколко минути по-късно..

публикувано на 29.04.24 в 16:38

SEVI - магнит за големите рок сцени

   Група SEVI отпразнува 14 години заедно  със страхотен концерт, нов албум и свежи попълнения. „Чувстваме се като тийнейджъри и всичко може да се очаква от нас в тази възраст”, споделя с усмивка Светлана Близнакова.  Тя е дама със завладяващ глас и присъствие, която ни поднася рок на световно ниво.   SEVI вече стартираха шеметната си година с..

публикувано на 29.04.24 в 10:30
Кристиан Василев

Кристиан Василев с квота за Париж 2024

България ще има още един състезател в гребането Олимпийските игри в Париж това лято. Пловдивчанинът Кристиан Василев си спечели място в олимпийската регата по академично гребане. 32-годишният българин завърши на второ място на скиф във финала на квалификацията в Сегед (Унгария), което се провежда успоредно с Европейското първенство. Пред него остана..

публикувано на 29.04.24 в 09:24

Черно море надигра Локомотив на "Тича" с 1:0

Черно море победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 в мач от 31-ия кръг на елитното ни футболно първенство, първа шестица. Единственият гол в мача вкара Васил Панайотов през първата част. С успеха си варненският тим остава на третото място с актив 65 точки, с точка по-малко от втория ЦСКА София. Локомотив остава четвърти с 55 точки, с една повече от петия Левски...

публикувано на 28.04.24 в 22:33