Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Труден жребий за ЦСКА София и ЦСКА 1948

ЦСКА София стартира срещу румънския Сепси, във втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Това отреди тегленият днес жребий в Нион.

"Червените" са домакини в първия двубой, който ще е на 27 юли в София. Реваншът е седмица по-късно (3 август) в Румъния.

Отборът на Левски ще играе срещу победителя от двойката ФК Хегелман (Литва) – ФК Шкупи 1927 (Северна Македония) в сблъсък от втория кръг на турнира. "

"Сините" ще гостуват в първия двубой и ще са домакини на 3 август.

Дебютантът ЦСКА 1948 ще играе срещу румънския вицешампион ФКСБ във втория квалификационен кръг в турнира.

"Червените" са домакини в първата среща на 27 юли, а реваншът е на 3 август.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Черно море" излъга "Локомотив" с 1:0

"Черно море" победи "Локомотив" (Пловдив) с 1:0 в мач от плейофите на Първата шестица. Единственият гол в мача вкара Васил Панайотов в 11-ата минута. С успеха си варненският тим остава на третото място с актив 65 точки, с точка по-малко от втория ЦСКА-София. "Локомотив" остава четвърти с 55 точки, с една повече от петия "Левски" и вече на цели 10 точки от..

публикувано на 28.04.24 в 22:37

Черно море надигра Локомотив на "Тича" с 1:0

Черно море победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 в мач от 31-ия кръг на елитното ни футболно първенство, първа шестица. Единственият гол в мача вкара Васил Панайотов през първата част. С успеха си варненският тим остава на третото място с актив 65 точки, с точка по-малко от втория ЦСКА София. Локомотив остава четвърти с 55 точки, с една повече от петия Левски...

публикувано на 28.04.24 в 22:33

Слушайте плейофа "Черно море" - Локо пряко по Радио Пловдив

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е гост на Черно море (Варна) в първи мач от плейофите в първата шестица. Двубоят е от 20:15 часа тази вечер на стадион “Тича”. „Черно-белите“ проведоха последното си занимание на централния терен. Наказан за срещата е единствено Хорхе Сегура. Йоан Баи и Калоян Костов пропускат мача заради контузии. Евандро..

публикувано на 28.04.24 в 14:51

"Славия" победи с 1:0 "Ботев" на старта на плейофите

"Славия" победи "Ботев" (Пловдив) с 1:0 като гост в мач от първия плейофен кръг на Първа лига за разпределение на местата от 7-мо до 10-о.  На "Колежа" единствения гол в двубоя отбеляза капитанът на "белите" Галин Иванов в 33-та минута. "Канарчетата" владееха топката в голяма част от двубоя, но така и не успяха да пробият отбраната на съперника. По..

публикувано на 27.04.24 в 21:28
ЦСКА отново ликува във Вечното дерби

ЦСКА се наложи с 3:1 над "Левски"

ЦСКА-София се наложи с 3:1 над "Левски" във второто дерби през месец април на стадион "Васил Левски". Така "червените" постигнаха дубъл над големия съ съперник след успеха с 2:0 на 7-ми април, който се игра пред много повече фенове. Улаус Скаршем, Джонатан Линдсет и Марселино Кареасо вкараха за тима на Стамен Белчев още през първото полувреме и..

публикувано на 27.04.24 в 18:56