Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ранно утро с "Шейкър"

В неделното утро ви срещаме с Даниела Сечкова, за един интересен разговор за етеричните масла. Познати и използвани от хилядолетия, етеричните масла са здраве от растенията и природата. Могат да бъдат вдишвани, дифузирани, употребявани локално върху кожата или включени в масажи. В срещата ни с ароматерапевта Даниела Сечкова, ще научим повече за ползите от етеричните масла в приложението им като средство за здрав скалп и коса.

С професионалният коуч за родители Калбие Ходжева разговаряме за начините, по които всеки конфликт може да бъде решен без обида. 

Очаквайте и рубриките ни "Мултивитамин" и "звездна диагноза".

Започваме след новините в 7.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

„Точно днес“ по линиите на напрежението и превенцията

В утрото на 16 май говорим по важните теми за Пловдив и страната, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: За напрежението сред работещите в държавните висши учебни заведения и дали то е туширано с отпуснатите допълнително средства за заплати ще говорим с доцент Боряна Иванова , ректор на Аграрен университет-Пловдив. Ваксините ли..

обновено на 15.05.24 в 16:57

Протести и финал "Ден след ден"

Нелепата ситуация, в която одобрени средства за увеличение на заплатите се бавят, накара университетите да проведат национален протест.Той ще бъде на 20 май пред Министерството на финансите, което все още не е представило пред правителството нужното постановление. Ще чуем реакции на представители на пловдивски висши училища-Борислава Костова от ПУ..

обновено на 15.05.24 в 14:33

Музика и поезия във "Вход свободен"

Оставаме врени  на традицията в сряда  да спорим и обсъждаме, да търсим  смисъл и добро в рубриката "За и против".  Денят е дъждовен, но календара от събития не се влияе от дъжда!  Ще ви запознаем с младата и талантлива поетеса и певица Наталия Георгиева,  която се среща със своите  почитатели днес, в едно събитие с вход свободен, извън шума и..

публикувано на 15.05.24 в 09:30

„Точно днес“ с поглед към посоките на 15 май

В утрото на 15 май поемаме по посоките, които ни носи новият ден – говорим за археология, образование, фокусираме се и върху усилията на страната ни да влезе в еврозоната, отиваме и до космоса. Ето и акцентите: Пренасяме се на територията на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Поводът е 20-та годишнина на Философско-историческия..

публикувано на 14.05.24 в 16:49

Скорост и спирачки в "Ден след ден"

Катастрофата на бул. "Руски" зададе за пореден път въпроси, на които все още няма еднозначен отговор. Защо отново говорим за висока скорост, която води толкова бързо до трагичната загуба на човешки живот?  Има ли противодействие за видеоклиповете в социалните мрежи, които създават един нов, различен начин на подражание и развиват не отговорност зад..

публикувано на 14.05.24 в 14:58