Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Истории и музика във „Вход свободен“

Отделяме време за срещи и песни, които ни свързват с корена. Датата е 19 април, в Капана. Габриела Павлова ще ни разкаже повече, след 14 часа.

Коментираме приказни истории. Още информация в рубриката „Езо Тера“.

Очаквайте рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев и минутите ни за кино.

Започваме, след новините в 13 часа.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Изпращаме април "Точно днес" на 30

Споделяме утрото на последния априлски ден и до 9.30 говорим за история, изборни нагласи, европейски и национални политики.  Лидия Йорданова,  управител на агенция "Екзакта ще ни представи последните социологически нагласи и резултати от проучване. Ще коментираме и политическата ситуация и продължаващата престрелка между основните политически играчи...

обновено на 29.04.24 в 17:00

"Ден след ден" на прага на "нещо ново, нещо старо"

Приблизително 6 седмици преди вота 2 в 1 в България има ли интерес към изборите за европейски парламент или поредният предсрочен вот за народни представители ще го „затъмни“ и измести? Защо са важни европейските избори за българите? Темата ще коментираме с Юлиана Николова , директор на портал „Европа“. Защо инфлацията у нас е по-висока от..

публикувано на 29.04.24 в 14:45

"Вход свободен" в началото на Страстната седмица

По принцип  понеделник никога не се възприема за хубав ден от работещите хора, но по време на Страстната седмица, послучай христовото възкресение, всички делници придобиват качеството "велик". Днес е такъв ден. Нека го приемем подобаващо и му се радваме като начало на идващия празник. Днес в предаването ще бъдем, както винаги, посветени на вашето добро..

публикувано на 29.04.24 в 09:00

Към новата седмица "Точно днес"

За изборните страсти за България и Европа, за здравето, за танца, за вярата - за тях ще говорим в първия ден на новата седмица. След "Осанна" и преди "Разпни го" и Възкресение за символиката на предстоящите дни ще говорим с Пламен Сивов от фондация "Покров Богородичен" с опит да деликатно да прескочим от библейския разказ към разказа нашето днес, за..

публикувано на 28.04.24 в 17:41

Цветен следобед с Клуб "Неделя"

На Цветница споделяме следобедните часове с Вас и подаряваме всяка песен от ефира на всички празнуващи днес! Бъдете здрави и благословени!  Началото на предаването поставяме с д-р Невена Микова - ветеринарен лекар и хомеопат. Навръх именния си ден тя ще ни гостува, за да представим книгата й "Хомеопатия за четириноги любимци" - първото по рода си..

публикувано на 28.04.24 в 14:58