Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Parkimi në Sofje do të jetë falas deri më 12 prill

Foto: BGNES

Nga Bashkia e Kryeqytetit shtyjnë afatin për parkim pa pagesë deri më 12 prill.

Vendet e parkimit në zonën “blu” dhe atë “të gjelbër” do të përdoren falas.

Kjo është një masë për inkurajimin e përdorimit të automjeteve private në vend të transportit urban në situatën e përhapjes së shpejtë të koronavirusit. 


Më shumë nga rubrika

U shqyrtua pagimi i testeve për Covid-19

Kryeministri Bojko Borisov u takua me Shtabin Operativ Kombëtar për luftimin e Covid-19. Në bisedim morën pjesë ministrat e shëndetësisë, financave dhe të ekonomisë. Ministri i Shëndetësisë ka shpallur se rritet çmimi i shtegut klinik për mjekimin..

botuar më 20-07-03 3.44.MD
Irakli

Prokuroria në Bullgari kundërshton lejet për ndërtimin skandaloz në bregdetin jugor

Prokuroria ka parashtruar në gjyq një ankesë kundër lejeve për ndërtimin në vendpushimin Sveti Vllas, i cili ndodhet në zonën e mbrojtur “Emine – Irakli”. Gjatë koordinimit të projektit nuk janë bërë vlerësime për ndikimin mbi mjedis dhe më..

botuar më 20-07-03 3.14.MD
Ministrja Angellkova në parlament

Nga fillimi i sezonit turistik Bullgaria ka pritur turistë nga 35 vende

Tashmë pranojmë mysafirë nga 35 shtete, por gjallërimi i sektorit turistik është i ngadaltë, tha Ministrja e turizmit Nikolina Angellkova gjatë “kontrollit parlamentar” në parlament, në të cilin ministrat u përgjigjen pyetjeve të deputetëve...

botuar më 20-07-03 2.26.MD